Üniversite tavsiyesi

user2112

Zeptopat
Daha fazla  
Tercihen İstanbul'a gitmek istiyorum fakat gittiğim ünivesitenin kampüsü ve kampüs konumu benim için önemli.
Sizce bunlardan hangisi mühendislik açısından iyidir? Seçeneklerim İstanbul Cerrahpaşa, Marmara, Hacettepe, Ankara, ege, iyte ve gebze teknik var.
Bunlar dışında önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İYTE ülkede mühendislik konusunda eğitim alabileceğin en iyi okullardan biri dezavantajı ise bildiğin İzmirin dışında bulunması, yurt çıkmazsa barınma sorunu yaşama ihtimali olman olabilir ama Ege yazacağıma İYTE yazarım İzmir merkezden 1 saat otobüsle git-gel yapmayı tercih ederdim büyük ihtimalle.

Edit: İYTE'nin öğrenci memnuniyet sıralaması 2023 listesinde birinci sırada olması tesadüf değil.

İyte ülkede mühendislik konusunda eğitim alabileceğin en iyi okullardan biri dezavantajı ise bildiğin İzmir'in dışında bulunması, yurt çıkmazsa barınma sorunu yaşama ihtimali olman olabilir ama ege yazacağıma iyte yazarım İzmir merkezden 1 saat otobüsle git-gel yapmayı tercih ederdim büyük ihtimalle.

Edit: İyte'nin öğrenci memnuniyet sıralaması 2023 listesinde birinci sırada olması tesadüf değil.

Yurt sorununu tamamen hallettiklerini okudum ayrıca cidden kadro bakımından kaliteli olduğu da gözüküyor. İstediğim bölümlerin sıralamaları da yüksek değilken girebileceğim için şanslı olabilirim.

Kanka sıralaman kaç One göre yazacağım.
145k

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı