Üniversite tercih tavsiyesi

Medusar22

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, tercih döneminin bitmesine çok az kaldı ve ben hâlâ tercih yapamadım. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Sizce tercih yapmalı mıyım? Ailem ve arkadaşlarım "Gir bir yere bakarsın." diyor ama ben ne yapacağım bilmiyorum. Akşamları gözüme uyku girmiyor. Yardım edin, gerçekten desteğe ihtiyacım var.

Screenshot_2025-08-08-13-54-01-04_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka ben senin yerinde olsaydım bu sene girmezdim. Tekrar hazırlanma şansım yok diyorsan da git işe gir yapacak bir şey yok. Üniversite okumak şart değil. Ben 300K yaptım ben de mezuna bıraktım, işe girdim.

Merhaba, tercih döneminin bitmesine çok az kaldı ve ben hâlâ tercih yapamadım. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Sizce tercih yapmalı mıyım? Ailem ve arkadaşlarım "gir bir yere bakarsın." diyor ama ben ne yapacağım bilmiyorum. Akşamları gözüme uyku girmiyor. Yardım edin, gerçekten desteğe ihtiyacım var.

Eki Görüntüle 2553003

Hocam sizin ne düşündüğünüz önemli var mı aklınızda bir bölüm sınava girmeden önce düşündüğün.

Hocam sizin ne düşündüğünüz önemli var mı aklınızda bir bölüm sınava girmeden önce düşündüğün.
Hocam aklımda bir bölüm yoktu ve hala yok her zaman kararsız ve yeni şeylerw isteksiz bir insanım ve sözelden ne seçeceğim konusunda hiçbir fikrim yok her yer işsiz kaynıyor

Kanka ben senin yerinde olsaydım bu sene girmezdim. Tekrar hazırlanma şansım yok diyorsan da git işe gir yapacak bir şey yok. Üniversite okumak şart değil. Ben 300K yaptım ben de mezuna bıraktım, işe girdim.
Hangi alanda 300k yaptın

Hocam aklımda bir bölüm yoktu ve hala yok her zaman kararsız ve yeni şeylerw isteksiz bir insanım ve sözelden ne seçeceğim konusunda hiçbir fikrim yok her yer işsiz kaynıyor.

Hocam sözelde bilmiyorum da EA da maliye düşünür müsünüz devlete atanmada daha avantajlı bankada çalışabilirsiniz özel sektörde çeşitli işler var vergi denetciliği muhasebe vs Mali müşavir olabilirsiniz.
Ama tabii kendinizi geliştirmeniz bu her bölüm için geçerli.

Bu sıralamada işletme iktisata göre daha avantajlı

Hocam sözelde bilmiyorum da EA da maliye düşünür müsünüz devlete atanmada daha avantajlı bankada çalışabilirsiniz özel sektörde çeşitli işler var vergi denetciliği muhasebe vs Mali müşavir olabilirsiniz.
Ama tabii kendinizi geliştirmeniz bu her bölüm için geçerli.

Bu sıralamada işletme iktisata göre daha avantajlı.

Hocam bilmiyorum kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum sanırım maliye konularına ilgim yok ve galiba hiçbir şeye ilgim yok kafayı yemek ve delirmek üzereyim.

Siyaset bilimi ve kamu yönetimi düşünür müsün? Çoğu 2 yıllık bölüm ve bazı 4 yıllıkların işlerini yapabiliyorsun.

Merhaba, tercih döneminin bitmesine çok az kaldı ve ben hâlâ tercih yapamadım. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Sizce tercih yapmalı mıyım? Ailem ve arkadaşlarım "Gir bir yere bakarsın." diyor ama ben ne yapacağım bilmiyorum. Akşamları gözüme uyku girmiyor. Yardım edin, gerçekten desteğe ihtiyacım var.

Eki Görüntüle 2553003

Havacılık yönetimine bakabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı