Üniversite uzayınca ne yapılmalı?

Stephen Küskü

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gigabyte gtx 1660ti - ryzen 5 3600 - 16 gb ram - 500 gb m2 ssd - 1tb harddisk

Asus 27 inç 170 Hz 2k İPS Monitör
Mezuniyet törenine katılacağım. Orada diplomamı veriyorlar yoksa katılan herkese alttan dersi olanda dahil belge mi veriyorlar? Bilgim yok. Aslında 3 zorunlu dersten kaldım. 1 de seçmeli var toplam 4 ama sadece zorunlu dersler için 3 ders sınavına girebilir miyim bunu da bilmiyorum. Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi? Bu arada ortalamam 3.00'e yakın. Evet dönem uzatan için fazla bir ortalama. Çok enteresan bir durumdayım.

Diploma zaten mezuniyet töreninde verilmez. Bir katılım, teşekkür ya da tebrik belgesi veriyorlar katılanlara. Mezun olduğunuzda diplomanız arkadan gelir. Mezuniyete hak kazananlara önce geçici mezuniyet belgesi çıkar.
Yaz okulu varsa bitirebilirsiniz.

Maalesef yaz okulu yok. Her türlü dönem uzamış mı oluyor. 3 ders sınavına giremez miyim? Moralim bozuk cidden.

Maalesef yaz okulu yok. Her türlü dönem uzamış mı oluyor. 3 ders sınavına giremez miyim? Moralim bozuk cidden.
Maalesef dönem uzamış gibi görünüyor. Çok dert etmeyin. Hayatın sonu değil.
Bu sürede sorumluluk sınavlarına da girerek alttan olan derslerinizi temizlerseniz o uzayan dönemi de karın ağrısız atlatırsınız.
Yeni puanlama sistemini bilmiyorum. Benim zamanımda F-A sistemi vardı. FF kesin kaldığınız dersler, DC ise sorumlu geçtiğiniz dersler oluyordu. Dersleriniz bu kıyaslamada FF'mi yoksa DC mi?

Dert etmeyin hocam. Aynı şekilde benimde 3 dersim kaldı ve dönemim uzuyor. Seneye rahat bitirirsiniz. Bu süre zarfında kendinizi geliştirin zamanınızı boşa harcamayın gerisi önemli değil.

ff maalesef

Dert etmeyin hocam. Aynı şekilde benimde 3 dersim kaldı ve dönemim uzuyor. Seneye rahat bitirirsiniz. Bu süre zarfında kendinizi geliştirin zamanınızı boşa harcamayın gerisi önemli değil.
3 ders sınavlarınız yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…