Üniversite ve Bölüm Önerisi

EA da 334K sözelde 67k.
EA’dan güzel bir şey gelemez gibi ama sözelde öğretmenlik tercih edebilirsin.

Tebrikler hocam, 6 sene geçmiş. Atanabildiniz mi acaba?
Teşekkür ederim hocam, ilk defa bu sene KPSS’ye girdim, son oturum da bu pazar günü. Başka bir işte çalıştığım için hiç sınava hazırlanmadım o yüzden atanabileceğimi hiç sanmıyorum ancak meslekî deneyim olması adına özellere ve ücretli öğretmenliğe başvuruyorum.

EA'dan mat olmadan sonuç bu İİBF bölümlerinden düşünüyorum dediğim gibi halkla ilişkiler yazarım yazarsam öğretmenlik düşünmüyorum.

EA'dan mat olmadan sonuç bu İİBF bölümlerinden düşünüyorum dediğim gibi halkla ilişkiler yazarım yazarsam öğretmenlik düşünmüyorum.

Tercih yaptın sanırım bana da İngilizce işletme öneriyorlar 2 yerin gelme ihtimali var zaten ÇOMÜ ve Demokrasi oraları yazacağım. Bir de iyi üniversitede Halkla İlişkiler önerdiler. Siyaset Bilimi önermiyorlar nedense.

Merhaba hocam hayır Türk Dili Ve Edebiyatı öğretmeni oldum.
Hocam fen-edebiyattaki edebiyatı mı okumuştunuz yoksa eğitim fakültesindeki öğretmenliği mi? Şu an o sıralamaya öğretmenliği gelmiyor o yıllarda geliyordu demek iyi bir yer gelse yazacaktım

Son düzenleme:
Edebiyat fakültesi hocam eğitim değil. Edebiyatta okuyup ardından eğitimden pedagojik formasyonumu aldım.

Edebiyat fakültesi hocam eğitim değil. Edebiyatta okuyup ardından eğitimden pedagojik formasyonumu aldım.
Hocam ben de o edebiyatı düşünüyorum formasyon almak zor mu? Ayrıca atanma şansı hiç ki yok ya da özellerde çalışma şansı?

Hocam ben de o edebiyatı düşünüyorum formasyon almak zor mu? Ayrıca atanma şansı hiç ki yok ya da özellerde çalışma şansı?
Hocam formasyon çok zor değil, ben neredeyse tüm sınavlarımı AA BA vs. ile geçtim. Ancak aldığın okula da bağlı ve tabi ne kadar öğretmen olduğuna. Sonuçta stajda ders anlatacaksın. Onun dışında bu sene gelen yeni kararla atanmak iyice imkansızlaştı. Kamuda emekli olan sayısı kadar alım yapılacakmış sanırım. Ama nasip kısmet ne diyelim. Özellerde çalışma imkanın var, ücretli öğretmenlik yapabilirsin ya da özel ders verirsin falan gerisi sana kalmış. Ben de kovalıyorum bakalım, deneyim olmadığından özeller almıyor şu an ama denemeye devam.

Bana aslında öğretmenliklerden direkt Sosyal Bilgiler Öğretmenliği geliyor, Fen-Edebiyat fakültesinden Türk Dili ve Edebiyatı ise rahatlıkla geliyor. İkisini de yazmayı düşünüyorum ama herkes artık öğretmenliklerin bittiğini söylüyor okunur mu okunmaz mı bilmiyorum

Bence İngilizce bilmiyorsan zorlanabilirsin hem çok faydası yokmuş galiba okuyanlardan öyle duymuştum. İşletme çok genel bir bölüm ve matematik hep var sende matta benim gibiysen zorlanabilir ve sevmeyebilirsin. Çanakkale iyi ama İzmir demokrasiden bahsediyorsan kampüsü yokmuş sanırım bina gibiymiş eğitimi de iyi olmayabilir. Aynı zamanda orada yurt çıkmazsa büyük sıkıntı yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…