Üniversite ve oyun için 35 bin TL'ye ASUS V3607VU-RP061W notebook alınır mı?

• Konuyu başlatan rugis
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 109

rugis

Yoctopat
Daha fazla  
Bu laptop sorun çıkartır mı bana? Uni okuyorum.
Yazılım için bir de arada sırada CS2 ve FIFA oynamak için bunu almayı düşünüyorum. Son param ile laptop alıp sonra servisi ile uğraşmak istemiyorum.
Bütçe 35k.
8Gb ram yetmez takviye 8 takman lazım ama boş slot var mı belirsiz. RTX 4050 lafına bakmayın incecik kasada en düşük W değerinde çalışır yüksek ihtimalle 45W. Üniversitede iş/ders anlamında çok iyi klas laptop ama oyun anlamında çok beklentiniz olmasın yine her oyunu açar ama grafikleri kısarsınız.

RAM'i düşük kalmış hocam.

Ek slot desteği var. Oraya takviye yapacağım benim asıl sorunum sürekli bir ağriza durumu olur mu?

8 GB RAM yetmez takviye 8 takman lazım ama boş slot var mı belirsiz. RTX 4050 lafına bakmayın incecik kasada en düşük W değerinde çalışır yüksek ihtimalle 45W. Üniversitede iş/ders anlamında çok iyi klas laptop ama oyun anlamında çok beklentiniz olmasın yine her oyunu açar ama grafikleri kısarsınız.

W değeri 63W 4050 için ortalama %50 güçte çalışır gibi. Ek slot desteği var oraya bir 8 GB daha ekleyeceğim ilerleyen zamanlarda. İnsanlar ASUS yetkili servisi çok kötü diyor benim tek korkum bu. Bir de kronik sorunlu laptop alıp yetkile servis ile uğraşmak.

Son düzenleme:
Ek slot desteği var. Oraya takviye yapacağım benim asıl sorunum sürekli bir ağriza durumu olur mu?

W değeri 63W 4050 için ortalama %50 güçte çalışır gibi. Ek slot desteği var oraya bir 8 GB daha ekleyeceğim ilerleyen zamanlarda. İnsanlar ASUS yetkili servisi çok kötü diyor benim tek korkum bu. Bir de kronik sorunlu laptop alıp yetkile servis ile uğraşmak.
Vivobook serisi iyidir ya sorun çıkarmaz kolay kolay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı