Üniversite WhatsApp grupları

sello18

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Üniversitelerin yeni açılan 2023,20.. Vs girişliler diye açılan ilk wp gruplarındaki vizyonsuz ortamcı tipler ne kadar yaygın? Tüm üniversitelerde hemen hemen oluyor mu yoksa bu kazandığım üniversitenin öğrenci profili açısından kalitesiz olduğunun göstergesi midir? Bilgisayar mühendisliği okuyacağım ve minimum sıralaması 50 bin diye biliyorum. Küçümsemek gibi olmasın ama grupta diyetisyenlik, ftr öğrencileri de var ve okul vakıf üniversitesi siz sanıyorum ki ne demek istediğimi anladınız. Okula yabancılık çekmekten ve asosyal kalmaktan korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üst seviye üniversiteler genel olarak oraya okumak için olan insnalar ile dolu ama illa oralarda da vardır. Tabii sırf aile baskısı, eğlencesine vb sebeplerden giden insanlarda var bunlarda genelde dağ başında ki pek başarılı olmayan ünilerde oluyor. Her okulda olur ama birinde çok diğerinde daha az gibi düşün.

Böyle gruplara gerek yok, bölüm ya da fakültenin grubuna gir yeter. Sınıf grubu bile yeterli olur.
Hocam fakülte veya bölüm grupları henüz açılmamış. Grupta içkileri karıştırıyorum eski sevgililerime yazıyorum off yaa vs vs diye muhabbet dönüyor, protez tırnak , sigara markaları falan gerisini siz düşünün.

Bizimki ilk derste açılmıştı. O yüzden takılmana gerek yok çıkabilirsin.

Onları boş ver kardeşim sen kendi sınıfından başla fakülte içinde de tipine hareketine göre insanlarla tanışırsın arkadaşlık kurarsın. Üniversite zaten sırf ailesinden bile kaçmak için kullanılan bir yer aslında ailesinin yanında yapamadığı şeyleri burada tek kalınca yaparım umuduyla geliyorlar kendileri. Amaç okumak değil ha sende asosyal kalma harcarsın böylelerini ama onlar gibi olmazsın tadına bakarsın hayatının ama dikkatli ol.

Evet hocam benim kanımca da öyle ancak inatla bilgisayar mühendisliği istiyordum çocukluk hayalimdi. Önemli olan kendini geliştirmen , vakıf üniversitelerinin imkanları daha iyidir , seneye 5m kişi sınava girecek ve ciddi çalışan sayısı çok artıyor diye bir sürü düşünce içinde boğulduğumdan mezuna kalmamaya karar verdim, nasıl olsa kendi çabama bakıyor diye düşünüp mezuna kalmadım. Umarım pişman olmam. Üniversitenin adını daha kolay anlaşılmak için vermek isterim ancak çok da etik olmayabilir diye vermeyeceğim sanırım.

Vakıf üniversitesi hocam, böyle tipler olabilir.

Ben 3. kez gireceğim seneye sağ olsun ipsiz sapsız kim varsa sınava giriyor bizler giremiyoruz. Örnedğin Türkçe öğretmeninin biri gidiyor YKS'ye girip tekrar bir bölüm okuyor. Yav bu adam zaten öğretmen benim onunla sınava girmem ne kadar adil. Onbinlerce kişi açıkta kaldı. Bunların yapacağı iş...

Adam akıllı tarih, fizik bazen felsefe sohbeti ; gerektiğinde de goygoy yapabileceğim insanlarla karşılaşmak çok isterim ancak bu insanlar çoğunlukla iyi üniversitelere kapak atıyorlar şansım hiç yok gibi. Üniversite hayatıyla ilgili önerilerinize de ihtiyacım var yazmaktan çekinmeyin lütfen.
Vakıf üniversitesi hocam, böyle tipler olabilir.

34 yaş üstü kadınlar , gazi ve şehit yakınları kontenjanları aşırı dengesiz güçlü oldular. Arkadaşım 80k ile bilkentte 2k'lık bölüme girdi şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…