ahmetveli11 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 5 14 Ekim 2023 #1 Üniversite Wi-Fi'si ile Netflix, Prime Video gibi uygulamalardan dizi indirmek istiyorum ama üniversite bu siteleri yasaklamış. DNS değiştirmeyi ve VPN ile bağlanmayı denedim ama her ikisi de olmadı. Ne yapmam lazım?
Üniversite Wi-Fi'si ile Netflix, Prime Video gibi uygulamalardan dizi indirmek istiyorum ama üniversite bu siteleri yasaklamış. DNS değiştirmeyi ve VPN ile bağlanmayı denedim ama her ikisi de olmadı. Ne yapmam lazım?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 14 Ekim 2023 #2 Mobil veri kullanmanız lazım.
viceofhumanity Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 244 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx yok i9 yok monitör 60 hz Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #3 VPN açarak girebilirsiniz veya proxy gibi siteler kullanarak geçebilirsiniz tavsiye isterseniz proxysite sitesini kullanabilirsiniz.
VPN açarak girebilirsiniz veya proxy gibi siteler kullanarak geçebilirsiniz tavsiye isterseniz proxysite sitesini kullanabilirsiniz.