Hhobo Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #1 Üniversite 1 sınıfta bu dersler var ve nasıl dersler olduklarını merak ediyorum.
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 957 Çözümler 6 14 Eylül 2025 #2 Hhobo dedi: Üniversite 1 sınıfta bu dersler var ve nasıl dersler olduklarını merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Pek önemli olmayan formalite dersler. Genelde yoklama alınmaz ve kimse gitmez.
Hhobo dedi: Üniversite 1 sınıfta bu dersler var ve nasıl dersler olduklarını merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Pek önemli olmayan formalite dersler. Genelde yoklama alınmaz ve kimse gitmez.
WAR10CK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.031 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Sistemler Mühendisi 14 Eylül 2025 #3 Adlarından belli ne kadar boş oldukları. Kendine fayda sağlayacak bir ders göremiyorsan yalandan seçilecek dersler işte.
Adlarından belli ne kadar boş oldukları. Kendine fayda sağlayacak bir ders göremiyorsan yalandan seçilecek dersler işte.