Üniversite' ye Geçmek

Yaklaşık 1.5 senedir bildiğiniz işsizim. Serbest meslek. Mezunum. Bu sene ikinci kere sınava girdim ve gideceğim bir yerlere. Fizyoterapi var hedefte ama ne olur bilinmez. Bakacağız.

Zonguldak Fen Lisesi mezunuyum.

MTOK programlı üniversitelere bakabilirsin. Bölümüne uygun MTOK üniversitelerin puanı gayet iyi.

Sınava çalışacaksın başka yolu yok. Baştan yapamam diye pes etme. Bu yaz temeli atmaya başla.

Kesinlikle tek bir hedef koymayın ama koyacağınız hedefleride ilgi alanınız doğrultusunda belirleyin. Severek çalışacaksınız başarı kendinden gelir. Meslek liseli birinin tıp diş eczacılık mühendislik isteme hakkı yoktur bana göre moral bozucu olabilir ama bu böyledir.

@Silinen üye Bende elektrik okuyorum görüntü ve ses. 2 yıl yatay geçiş ile okuyabilirsin ve 2 yılda açıktan okunabilir.

Toplamda 4 yıl okuyup mühendis olabilirim değil mi ?

Tamam teşekkürler. Öyle bir şey varsa kesinlikle öyle yapacağım çünkü sınava girmekten korkuyorum kesinlikle yapamam.

Zaten adaletsizlik var. Meslek lisesi okuyanları olarak işimiz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…