Üniversite yoklamasında yakalanmak

Lx0Jv4N

Hectopat
Evet başlıkta yazdığı gibi yerime birine imza attırdım hoca yakalamış ve vizede herkesi dökeceğim vs. demiş. Şimdi millet beni arıyor sövüyor sayıyor

Gidip hoca ile konuşmam lazım ama nasıl konuşmalıyım? Daha önce bu durumda kalmış tecrübeli arkadaşlardan öneriler bekliyorum.

Son düzenleme:

Sen yaptıysan cezasını senin çekmen gerekiyor neden bütün sınıfı sorumlu tutuyorsa hocalarda tuhaf .

Yaptığınız hatayı kabullenip, kimsenin vebalini almayarak hem hocanızdan hem de arkadaşlarınızdan samimi bir şekilde özür dilemeniz gerekiyor.
Arkadaşlardan özür dileyecek bir durum yok, kaç defa imza attık attırdık bugün bana patladı.

Asıl mesele hocayla konuşup durumu düzeltmekte.

Vize der iken neyi kastettiniz.

Hocam kusura bakma, olayı dramatize ediyorum da zannetme ama keyfi böyle bir topa giriyorsanız tamamen kul hakkı, sabahın erken saatinde hazırlanıp bu soğukta o kadar yol çeken insanların suçu ne? Kaldı ki cezadan tüm sınıfı sorumlu tutacak hocanız, bu toplara girmeyen tek derdi ders dinlemek olan öğrencilerin suçu ne?

Dostum bu dediklerini zaten fazlasıyla duydum şu an durumu nasıl çözeriz onun üzerine öneri almak için açtığım bir konu burası.

Gidip özür dileyeceksiniz. Tutanak tutulursa belgede sahteciliğe giriyordu diye hatırlıyorum. Başka bir yolu da yok. Öğretim görevlisinin insafına kalmış.

Dostum bu dediklerini zaten fazlasıyla duydum şu an durumu nasıl çözeriz onun üzerine öneri almak için açtığım bir konu burası.

Özür dilemekten başka ne gibi çözüm beklentisine girerek açtın konuyu diye sorarlar adama

Hiç bir şey yapmana gerek yok, hoca blöf yapmış. Kimseyi doğrayamaz sırf sen gelmediğin halde imza attırdığın için Hayatına hiçbir şey yokmuş gibi devam et bir cacık olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…