Üniversite

Jamker

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler ben üniversiteye gidiyorum 4 yıllık okuyacağım Bilgisayar hakkında kendimi nerede geliştiririm Bölüm:elektronik
Amacım bir kasa yapmak.

Not:İstanbul kağıthane'de oturuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi iş olursa olsun kendiniz geliştirebileceğiniz en iyi yer Özel Sektör.

Elektronik bilgin iyi ise parçalar hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsin.

Onun dışında ilk defa bu işleri yapıcam ve bilgim hiç yok diyorsan kendine kobay bir bilgisayar bulup birşeyleri söküp takmakla başlayabilirsin.

Birazda teorik öğrenmek istersen Milli Eğitim Bakanlığı'nın Meslek Liseleri için yayınladığı Mesleki Eğitimi Güçlendirme Projesi (MEGEP) modüllerinden faydalanabilirsin.

İnternet, forumlar (Özelliklede Technopat ) kapısı öğrenmek isteyenler için hep açıktır.

Yolun açık olsun

Üniversite sadece derslere girip çıkarsan sadece yaşın büyümüş olarak ayrılacağın bir yerdir. Okurken bir yandan proje üretmeli, zaman kısıtlaması koyup onları tamamlamalısın. Nasıl proje dersen, kafandaki bir fikri elindeki imkanlarla uygulayabileceğin hale getirmekten bahsediyorum. Bu bir iş planı, ürün tasarımı, geliştirme vb olabilir. İlgi alanın ile alakalıdır ama üni süresini aktif geçirirsen çok şey öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…