Üniversite'de 4.sınıfta altan ders olursa dönem uzar mı yoksa sınavı var mı altan dersler için?

freedomx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir pişmanlık hissim var geçmemekten endişe duyuyorum. Sorumlu geçtiğim dersi yükseltmeye aldım. Hedefim yüksek lisan ortalama 3 yapmak istiyorum ama ya elimdeki bulgurdan olursam diye korkuyorum.
Kalsam o dersten bunu telafisi var mı?
Bunun dönem sonu sınavları varmış doğru mu?

4.sınıflara özel bir sınav varmış, bir arkadaşımdan duydum. Ama fazla kulak asmadım.
Arkadaşın dediği gibi tek ders sınavı var, onu duymuş olabilirsin. Mezun olacağın zaman tek ders sınavına başvurursun o dersten kaldığın dersten sınav yaparlar geçersen mezun olursun. Bizim okulda genelde bu sınavda çok tolerans gösteriyorlardı. Neredeyse boş kağıt versek geçirecek derecede yani. Tabi işimi sağlama bırakmak istemem dersen. Bütünleme ve yaz okulu olayı var. Yani tek ders için 3 aşamalı seçeneğin var, illaki birinden geçersin sanırım.

Arkadaşın dediği gibi tek ders sınavı var, onu duymuş olabilirsin. Mezun olacağın zaman tek ders sınavına başvurursun o dersten kaldığın dersten sınav yaparlar geçersen mezun olursun. Bizim okulda genelde bu sınavda çok tolerans gösteriyorlardı. Neredeyse boş kağıt versek geçirecek derecede yani. Tabii işimi sağlama bırakmak istemem dersen. Bütünleme ve yaz okulu olayı var. Yani tek ders için 3 aşamalı seçeneğin var, illaki birinden geçersin sanırım.

En kötü imtimali düşündüm. 4.sınıf rahat diyorlar. Hayırlısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı