Üniversitede aileyi özlemek

Marik Ishtar

Hectopat
Daha fazla  
Üniversiteden dolayı başka bir şehre taşındım ve 4 aydır 1+1 evde tek başıma yaşıyorum, Yurt'da değilim. Özlemem diyordum fakat ailemi ve kardeşlerimi özledim, geceleri insan bazen düşünüyor, aklına geliyor. Bu Konuyu'da benim gibi olan varsa diye açmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatta her zaman yanında olmayacaklar sevgili dostum. Alışacaksın... Bir gün kendi aileni kuracaksın, üniversite aynı zamanda seni buna hazırlıyor.

Senin durumunu bilemem ama bende böyle diyordum, insan belirli bir süre sonra özlüyor tabii eğer nefret etmiyorsan.
Geçiyor zamanla. Bi ayrılığın ilk 2 günü sıkıntı ondan sonra normal. İstediğin zaman görüntülü konuşabilirsin zaten. Kendi işini kendin görmen gerekince zorlayacak, o da üniversite yıllarında tecrübe edilmesi gereken bir durum. Aile evi en iyi konfor alanıdır ve bir şekilde çıkmak lazım ordan.

Geçiyor zamanla. Bir ayrılığın ilk 2 günü sıkıntı ondan sonra normal. İstediğin zaman görüntülü konuşabilirsin zaten. Kendi işini kendin görmen gerekince zorlayacak, o da üniversite yıllarında tecrübe edilmesi gereken bir durum. Aile evi en iyi konfor alanıdır ve bir şekilde çıkmak lazım oradan.

Dediğin gibi hocam her şeyi tek başıma yapıyorum, insan annesine alışınca kötü oluyor. Dişimin ağrısından ölüyorum yüzüm şiş ve tek başıma olduğum için biraz bu düşüncelere daldım.

Dediğin gibi hocam her şeyi tek başıma yapıyorum, insan annesine alışınca kötü oluyor. Dişimin ağrısından ölüyorum yüzüm şiş ve tek başıma olduğum için biraz bu düşüncelere daldım.
Geçmiş olsun. Hastayken daha kırılgan oluruz, karamsarlık ve mutsuzluk çöker bünyeye tabii. Bir de tek başına hiç çekilmiyor, sen de haklısın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı