Üniversitede Almanca mı Rusça mı okunmalı?

Üste mesaj yazdım görmemişsin bazen beğenip bırakıyom hoşuma gidenleri yani
Şimdi gördüm kusura bakma kanki bu aralar maalesef bazı sebeplerden dolayı kafam yerinde değil. Kafam dağılsın diye forumlarda vb geziyorum okuyorum yazıyorum.

Pardon ben zannetmiştim sayısal ama o zaman bankacılık olabilir yani diye düşünüyorum ama elbette daha iyi birisine sormanız daha iyi olabilir çünkü bende sizin gibi bir öğrenciyim fikrim olsa da yanlış yönlendirmek istemem kimseyi.

Uluslararası ilişkiler bitiren biri vardı sanırım nasıl memnun mu ne yapıyor

Hacettepe ve Marmara üniversitesi nasıl? Bunlar olmazsa Eskişehir'de de var Osmangazi Üniversitesi'nde bölümü varmış. Burdanda olabilir hiç biri olmazsa ama olursa o ikisinden birini seçerim.

Hacettepe ve Marmara Üniversitesi nasıl? Bunlar olmazsa Eskişehir'de de var osmangazi üniversitesi'nde bölümü varmış. Burdanda olabilir hiçbiri olmazsa ama olursa o ikisinden birini seçerim.

Özellikle Hacettepe hem uluslararası ilişkiler bölümü için Ankara ideal bir şehir olabilir yani biliyorsunuz İzmir'de ki üniler de güzel ama Hacettepe adı çıkmış bir kere köklü bir yer ben şahsen bölümüm için inşallah ikimize de nasip olur da Hacettepe'ya da Dokuz Eylül Üniversitesi düşünüyorum. Elbette İstanbul'da çok iyi üniversiteler var ama ben İstanbul da yaşamayı sevmediğim için Ankara diyorum.

9 Eylül, Marmara, Hacettepe Üniversitesi bu üçü. Birde Akdeniz üniversitesi mi ne vardı sanırım nasıl pek bilgim yok ama ilk sandıklarımda okuruz inşallah.

9 Eylül, Marmara, Hacettepe Üniversitesi bu üçü. Bir de Akdeniz Üniversitesi mi ne vardı sanırım nasıl pek bilgim yok ama ilk sandıklarımda okuruz inşallah.

İnşallah kardeşim inşallah elbette en iyisi Hacettepe ve 9 Eylül üniversitesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…