Aykolik Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #11 ANKARALI BELA dedi: Nur topu gibi iki tane alttan dersim var artık. Kanka OSTİM TEKNİK ÜNİVERSİTESİNDE misin? Genişletmek için tıkla... Hayır İstanbul Aydın Üniversitesi'ndeyim.
ANKARALI BELA dedi: Nur topu gibi iki tane alttan dersim var artık. Kanka OSTİM TEKNİK ÜNİVERSİTESİNDE misin? Genişletmek için tıkla... Hayır İstanbul Aydın Üniversitesi'ndeyim.
tythomenias Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 72 16 Eylül 2023 #12 ANKARALI BELA dedi: Nur topu gibi iki tane alttan dersim var artık. Kanka ostim teknik üniversitesinde misin? Genişletmek için tıkla... Ostim teknik üniversite nasıl hocalar sınavlarda zorluyor mu PC müh okuyacağım çan sistemi var mı okulda? Bir de bütünleme yok diye duydum doğru mu?
ANKARALI BELA dedi: Nur topu gibi iki tane alttan dersim var artık. Kanka ostim teknik üniversitesinde misin? Genişletmek için tıkla... Ostim teknik üniversite nasıl hocalar sınavlarda zorluyor mu PC müh okuyacağım çan sistemi var mı okulda? Bir de bütünleme yok diye duydum doğru mu?
A ANKARALI BELA Megapat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 755 Çözümler 7 Yer Köy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çoban 16 Eylül 2023 #13 tythomenias dedi: Ostim teknik üniversite nasıl hocalar sınavlarda zorluyor mu PC müh okuyacağım çan sistemi var mı okulda? Bir de bütünleme yok diye duydum doğru mu? Genişletmek için tıkla... Çan sistemi de yok bütünleme de yok. Ben Ön lisans okudum, memnun değildim. Mühendislik kadrosu nasıldır tam olarak bilemiyorum. Ön lisansta hocalar sınav öncesi çok yardımcı oluyordu. Ama dersten kaldığın an alttan alıyorsun.
tythomenias dedi: Ostim teknik üniversite nasıl hocalar sınavlarda zorluyor mu PC müh okuyacağım çan sistemi var mı okulda? Bir de bütünleme yok diye duydum doğru mu? Genişletmek için tıkla... Çan sistemi de yok bütünleme de yok. Ben Ön lisans okudum, memnun değildim. Mühendislik kadrosu nasıldır tam olarak bilemiyorum. Ön lisansta hocalar sınav öncesi çok yardımcı oluyordu. Ama dersten kaldığın an alttan alıyorsun.