A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 7 Haziran 2021 #31 9 da az yakar zaten. Broadway işte bende hala var. Çok da memnunum. Lastikleri de yeniledim direksiyon da yumuşadı.
9 da az yakar zaten. Broadway işte bende hala var. Çok da memnunum. Lastikleri de yeniledim direksiyon da yumuşadı.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 7 Haziran 2021 #32 Akif dedi: 9 da az yakar zaten. Broadway işte bende hala var. Çok da memnunum. Lastikleri de yeniledim direksiyon da yumuşadı. Genişletmek için tıkla... Soğuk havada gaz kolunu çekip arabayı ısıtırken kahve içmek... Çok özledim ama şimdi alma imkanım yok.
Akif dedi: 9 da az yakar zaten. Broadway işte bende hala var. Çok da memnunum. Lastikleri de yeniledim direksiyon da yumuşadı. Genişletmek için tıkla... Soğuk havada gaz kolunu çekip arabayı ısıtırken kahve içmek... Çok özledim ama şimdi alma imkanım yok.
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 7 Haziran 2021 #33 Mantıklı. Toplu taşıma hele ki büyük şehirdeysen sıkıntı olabiliyor. Ayağını yerden kesicek bir şey alırsın.
Mantıklı. Toplu taşıma hele ki büyük şehirdeysen sıkıntı olabiliyor. Ayağını yerden kesicek bir şey alırsın.
T tombiklahmacun Picopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #34 Ekin Bey dedi: Herkese özür dilerim. Ben aslında çok yanlış yaptım. En başta nasıl bir araç planladığımı yazsaydım keske. Benim ana hedefim Renault 12 almakti konuyu açarken. Genişletmek için tıkla... Abi aldın mı araba ya da ne yaptın?
Ekin Bey dedi: Herkese özür dilerim. Ben aslında çok yanlış yaptım. En başta nasıl bir araç planladığımı yazsaydım keske. Benim ana hedefim Renault 12 almakti konuyu açarken. Genişletmek için tıkla... Abi aldın mı araba ya da ne yaptın?