Üniversiteden çıkıp metrobüse bindiğimde bizim sınıftan bir kız ve yanında bir arkadaşını gördüm. Böyle yanındaki arkadaşı fazla güzel olmamasına rağmen güzel giyiniyor. Daha önce hiç dikkat etmedim bu kıza. Neyse birkaç durak geçti bizim sınıftaki kız indi ve arkadaşı metrobüste gitmeye devam ediyor. Bunun beni kestiğini gördüm. Tatlı tatlı kesişmeye başladık. Her kesişmeden kolay kolay etkilenmem ama kızın beni kesmesiyle birlikte bende hisler uyanmaya başladı. Neyse benim ineceğim durak geldi tanışmadan indim. İçimde kaldı. Ben bir daha bu kızı koca üniversitede nerede göreceğim diye dövünüp duruyordum. Fellik fellik Instagram'ya da wp gruplarına baktım kızı bulmam imkansız gibi bir şeydi.
Sınav haftası geçtikten sonra aradan 2 hafta geçti bu kızı bizim derste gördüm. Meğerse aynı bölümdeymişiz ben daha önce fark etmemişim. Kaderin cilvesine bak. Derste de ara ara kesişiyorduk bende tabii ani olarak göz kaçırma refleksi de oluyordu. 3 saat sonra ders bitti. Okul çıkışı metrobüse gidecektik onlarda gidiyor. Bakıştığım kız yine aynı arkadaşıyla gidiyor ben biraz önlerindeyim ama arkamdan geldiklerini biliyorum bu sebeple kontrollü gidiyorum ki hızlı gidip aramızdaki farkı açmayayım diye. Neyse metrobüs turnikesine gelince ben yalandan oyalanıp akbil kartını geç çıkardım. Kızlar yetişti bana o bakıştığım kızla beraber geçtik turnikeden. Hatta kollarımız bile birbirine çarptı. Sonra niyeyse bakıştığım kızın arkadaşı biraz önden yürümeye başladı kızla beni yalnız bıraktı. Ben olayı çaktım ama tam emin olamadım. O günde öz güvenim eril enerjim tam yerinde değildi. 30 saniye boyunca kızla ben yan yana yürüdük arkadaşıda öndeydi. Ben selam verip te yine tanışamadım. Sizce bu sinyal midir? Ne yapayım? Aynı bölümdeki kızla olur mu? Nasıl tanışmalıyım nasıl konu açmalıyım sizce. Bugün yine derste denk geldik ama yanımda başka kız arkadaşlarım vardı onların yanında gidip tanışamazdım. Önerilerinize açığım biraz uzun yazı oldu ama bu tarz konuları sevenler bir çırpıda okuyacaktır.