Plastip00pega Zeptopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Şu an samsun üniversitesinde elektrik teknikerligi okuyorum ama içime pek sinmedi o yüzden omü güzel sanatlar fakültesinde mimari dekoratif sanatlar bölümüne geçmek istiyorum bu mümkün mü ya da nasıl yaparım bilgilendirir misiniz? İlk senem.
Şu an samsun üniversitesinde elektrik teknikerligi okuyorum ama içime pek sinmedi o yüzden omü güzel sanatlar fakültesinde mimari dekoratif sanatlar bölümüne geçmek istiyorum bu mümkün mü ya da nasıl yaparım bilgilendirir misiniz? İlk senem.
Neilqwe Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 167 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 Yanlış bilgi Bildiğim kadarı ile, kurum içi geçiş var sadece. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2024
HAN_ Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendislik öğrencisi 17 Kasım 2024 #3 Geçmek istediğiniz bölümün yks taban puanı sizin puanınızdan düşükse geçebilirsiniz. MYP ya da Ek madde-1 ile yatay geçiş olarak araştırabilirsiniz.
Geçmek istediğiniz bölümün yks taban puanı sizin puanınızdan düşükse geçebilirsiniz. MYP ya da Ek madde-1 ile yatay geçiş olarak araştırabilirsiniz.