İyi Sosyaller arkadaşlar. Dersten sadece 1 sınav oluyoruz ve o sınavdan 67 alarak ortalamam 40'a düştü ve dersten başarısız oldum. Bütünleme sınavına girdim ve 67 puanı tekrar aldım fakat sistemde malum bütünleme sınavı olduğum için transkriptte gözükmüyor ve geçip geçmediğimi anlayamıyorum. Sizce geçer miyim?
İyi Sosyaller arkadaşlar. Dersten sadece 1 sınav oluyoruz ve o sınavdan 67 alarak ortalamam 40'a düştü ve dersten başarısız oldum. Bütünleme sınavına girdim ve 67 puanı tekrar aldım fakat sistemde malum bütünleme sınavı olduğum için transkriptte gözükmüyor ve geçip geçmediğimi anlayamıyorum. Sizce geçer miyim?
Sonuç FF idi bütünlemesine girdim fakat bütünleme olduğu için sistemde şimdiki sonucumu göstermiyor. Geçme notu 55 diyor finalden 67 aldım ortalamam 40 düştü şimdi bütünleme girildi oda 67 fakat geçip geçmediğini göstermiyor dediğim gibi.
Tek sınav oluyorsunuz ve geçme notu 55. O sınavdan 67 alıyorsunuz, ortalamanız 40 düşmüş. Bütünlemeye girdiniz yine 67 aldınız, bir tane sınav olduğunuz için mantıken yine ortalamanın 40 düşmesi gerekiyor. Eğer öyleyse kaldınız. Yanlış mıyım?