Üniversitede ders kaydı yapıldıktan sonra derse gidilmezse kayıt silinir mi?

Vyxin

Hectopat
Daha fazla  

Merhaba. Ders kaydını yapıp gitmediğimiz taktirde kaydın silinmesi gibi bir durum söz konusu mu bir bilginiz var mı acaba?

hocam ben de aynı durumdayım. yaş 21 askerlik tecili geldiği için kayıt oldum ama seneye tekrar yksye giricem. askerlikte bir sıkıntı çıkar mı

Hayır, silinmez.
Hocam merhaba en fazla ne kadar sure gitmezsek kaydimiz silinir normalde bu sene gidecektim fakat maddi durumum pek iyi degil ve tekrar sinava hazirlanacagim.

Hocam merhaba en fazla ne kadar sure gitmezsek kaydimiz silinir normalde bu sene gidecektim fakat maddi durumum pek iyi degil ve tekrar sinava hazirlanacagim.
hocam anladığım kadarıyla 1 sene gitmezsen kaydın silinmez. zaten 4 senelik bir okulu 7 senede bitirmezsen silinir

Hocam anladığım kadarıyla 1 sene gitmezsen kaydın silinmez. Zaten 4 senelik bir okulu 7 senede bitirmezsen silinir.

Hocam oncelikle sağ ol cevabin icin ben 2.yil gitmezsek sorun olur mu diye merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…