3. sınıfta hiç derse girmemeyi düşünüyorum. 1 sene tatil yapsam, bu süreçte okula hiç gitmesem sadece ders kayıtlarını yaptırsam, bir sonraki sene okula kaldığım yerden devam edebilir miyim?
Dondurursanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. 1 sene sonra geldiğiniz zaman kaldığınız 3. sınıftan devam edersiniz diye biliyorum. Okulunuzun öğrenci işleriyle konuşarak daha net bir bilgi alabilirsiniz.
2016 yılında Gazi Üniversitesi'nde dondurmak üzere gitmiştim. 4 yıl içerisinde sadece 1 kereye mahsus 1 yıl dondurabileceğini söylemişlerdi ve o şekilde dondurmuştum. Ondan sonraki sene de kayıt yaptırmadan sınıfta kalacak şekilde gitmemiştim ve sorun olmadan bölümüme devam ettim.
Derslerin belli bir kısmına girmeniz lazım. Mesela benim okuduğum bölümde derslerin yüzde 60 ına girmem devamlılık için yeterli. Şu an Online olduğu için bu dönem hiç derse girmedim vize, final vererek geçiyorum.
3. sınıfta hiç derse girmemeyi düşünüyorum. 1 sene tatil yapsam, bu süreçte okula hiç gitmesem sadece ders kayıtlarını yaptırsam, bir sonraki sene okula kaldığım yerden devam edebilir miyim?