Üniversitede erkekler nasıl kandırıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sonunda biri beni anladı. Teşekkür ederim.

Korunmak için düşman olmaya gerek yok cümlesi ile benim anlattıklarımı nasıl çürüttün, merak ediyorum.

Daha fazla söze gerek yok...

Tacizci diye bir şey ağzımdan çikti mi ya? Ben artik bir şey demiyorum. Ben cok masum niyetimle sordum ama herkes başka bir yere çekti.

Erkekleri tacizci bir cinsiyet olarak algılamış. Yani bilmiyorum. Erkeklerin ne suçu var ben anlayamadım.
Her gün önümüze düşen haberlerden dolayı böyle algılamış olabilir. Pek de haksız sayılmaz. Sen ben böyle değiliz belki ama bu kafayla hareket eden yüzlerce erkek var.

Ben cinsiyete yönelik o anlami ifade etmedim. Rica ediyorum yazdiklarimi iyi okuyun. Kandirip ne yapacak zaten dedim. Ben butun cinsiyeti kapsamadim. Sizin amaciniz ne?
Ya, senin yazdıklarını ben mi yazıyorum, anlamadım? Arkadaş erkek sana taciz mı edecek? Ondan mı korkuyorsun demiş. Sen de "Amacı o, başka ne olabilir?" demişsin. Ben boşa söylüyorum sanırım.

Ya, senin yazdıklarını ben mi yazıyorum, anlamadım? Arkadaş erkek sana taciz mı edecek? Ondan mı korkuyorsun demiş. Sen de "Amacı o, başka ne olabilir?" demişsin. Ben boşa söylüyorum sanırım.
Valla konu çok saçma şuan.

Önyargısiz gireyim dedim de saçma oldu iyice.

Ya, senin yazdıklarını ben mi yazıyorum, anlamadım? Arkadaş erkek sana taciz mı edecek? Ondan mı korkuyorsun demiş. Sen de "Amacı O, başka ne olabilir?" demişsin. Ben boşa söylüyorum sanırım.

Ben beni kandiracaksa eger kandirmaktaki amaci o olabilir dedim. Butun cinsiyeti kapmasamadim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…