Üniversitede erkekler nasıl kandırıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her gün önümüze düşen haberlerden dolayı böyle algılamış olabilir. Pek de haksız sayılmaz. Sen ben böyle değiliz belki ama bu kafayla hareket eden yüzlerce erkek var.
O zaman genelleme yapmasın. Kuracağı tek cümle " Bazı erkeklerin kişiliği kotu ve kadınları bazı amaclar için kullanıyorlar. Böyle biriyle karşılasirsam ne yapmalıyım?" gibi bir soru soracaktı. Konunun etiketine bakar mısınız acaba?

Verdiğin örnek yanlış. Pitbull olarak benzettiğin erkek ve korkan sensin anladığım kadarıyla. Erkekler ile ilgili bir şey yaşamamana rağmen neden bizden bu kadar korkuyorsun?
Konu sahibi kendini kurduğu cümleler ile ifade etmeyi beceremiyor, sosyalleşme yetenekleri kötü olan çok insan gördüm ama bu kadarını da görmedim.

Kadın ile tartışmaya girilmez, amacı doğruyu bulmak değil kendini tartışmada üstün kılmak.

Ben daha bir şey yazmayacagim. Benim hakkimda neler dediler sadece tavsiye istedim. Ne dusmanligim kaldi ne kotü niyetim. Benimle alay ettiler.
Tamam. Yani öyle kadınlar var ki hitap bile etsem 'tacizci' oluyorum.
Şimdi bu cümle ile, sizin kurduğunuz cümleyi okur musunuz? Eğer bir fark yok derseniz, gerçekten size hak vereceğim. Ben çok şey bekliyorum sanırım.

Yeter ya ne kotu niyetlisiniz.
Çok haklısın. Biz hepimiz kotu niyetli insanlarız. Maalesef, ne beklersin. Türkiye'deki tüm erkekler böyle, değil mi?

Ben daha bir şey yazmayacagim. Benim hakkimda neler dediler sadece tavsiye istedim. Ne dusmanligim kaldi ne kotü niyetim. Benimle alay ettiler.
Genelleme yapıyorsun onun dışı pitbulla benzetmek ne alaka onun dışı herkes tavsiye yazmış dönüp dolaşıp aynı yere çeviriyorsun tavsiyeleri dinlemeyip.

Benim düşüncem şimdi gidip yarın kafana bişey düşse olmeyecegin belli değil ya da yarın ne olacağı en mantıklısı günün değerini bilmek onun dışında iyi tanıyarak ilişkiye girersen bir şey olmaz çok basit yani.

Abi çok net söylüyorum böyle boş beleş aptalca konular bu foruma üye kaybettirir. Moderatör arkadaşlardan ricam şöyle konuları onaylamayın ya da bomboş mesajlar görünce kilitleyin abi şu konuları. Cinsiyetçilik desen var cinsellik desen var bu nedir ya.

Benim kimsenin üzerine geldiğim yok. Seni uyaran insanları dinlemek yerine, insanları anlamanın tavsiye ederim.

Ayni şeyi 10 kere yaziyorsun. Anlatiyorum hala anlamak istemiyorsun. Beni sucluyorsun duşmanlik etmekle. Daha ne kadar üstüme geleceksin. Ben insanlari seven bir insanim. Kimseye düşman değilim. Demek istedigimi anladigin halde hala beni farkli seylerle sucluyorsun. Sanki ne yaptim?

Bakın, ben uzatmamaya çalışıyorum. Sizin yaptığınız şeyi konuştuk zaten. Yani ne yazacağımı bilemiyorum. İyi forumlar.

@T21 arkadaşın amaci da belli. Bir yerde canı yanmış ki burada kötuleyerek acısını dindirmeye çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…