Ayla9080 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 379 7 Ağustos 2022 #131 333365 dedi: @Ayla9080 çamur atıp üstüne de ajitasyon yapıp ne bekliyordun? Genişletmek için tıkla... Ben kimseye ajitasyon yapmadim. Bir insanin bu kadar üstüne gelinmez. Kimseye camur da atmadim. Siz bence özelestiri yapin.
333365 dedi: @Ayla9080 çamur atıp üstüne de ajitasyon yapıp ne bekliyordun? Genişletmek için tıkla... Ben kimseye ajitasyon yapmadim. Bir insanin bu kadar üstüne gelinmez. Kimseye camur da atmadim. Siz bence özelestiri yapin.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 7 Ağustos 2022 #132 @SeanStrickland yok kardesim ya. Kızların hepsi aynı, sasmiyor. Kafaları seytanliga basıyor sadece.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 7 Ağustos 2022 #133 Ayla9080 dedi: Ben kimseye ajitasyon yapmadim. Bir insanin bu kadar üstüne gelinmez. Kimseye camur da atmadim. Siz bence özelestiri yapin. Genişletmek için tıkla... Üstüne nerde gelindi ?
Ayla9080 dedi: Ben kimseye ajitasyon yapmadim. Bir insanin bu kadar üstüne gelinmez. Kimseye camur da atmadim. Siz bence özelestiri yapin. Genişletmek için tıkla... Üstüne nerde gelindi ?
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 7 Ağustos 2022 #134 333365 dedi: @SeanStrickland yok kardesim ya. Kızların hepsi aynı, sasmiyor. Kafaları seytanliga basıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Abicim yine var genelleme yapmayin diyip yapmak istemiyorum.
333365 dedi: @SeanStrickland yok kardesim ya. Kızların hepsi aynı, sasmiyor. Kafaları seytanliga basıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Abicim yine var genelleme yapmayin diyip yapmak istemiyorum.
Ayla9080 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 379 7 Ağustos 2022 #135 Hepinizden ozur diliyorum. Vallahi pişmanim sorduğuma. Ben kotu bir insan değilim.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 7 Ağustos 2022 #136 @SeanStrickland güzel kardeşim inan genelleme yapmayı ben de istemiyorum ama görüyorsun. Sayfa boyu erkekler kötü deyip çamur atmadım diyor.
@SeanStrickland güzel kardeşim inan genelleme yapmayı ben de istemiyorum ama görüyorsun. Sayfa boyu erkekler kötü deyip çamur atmadım diyor.
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.638 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #137 Ayla9080 dedi: Hepinizden ozur diliyorum. Vallahi pişmanim sorduğuma. Ben kotu bir insan değilim. Genişletmek için tıkla... Buradaki insanların çoğu asosyal insan. Bu kandırma sorusunu buraya sorman hata. Onu kurnaz aşırı sosyal kişiler yapıyor.
Ayla9080 dedi: Hepinizden ozur diliyorum. Vallahi pişmanim sorduğuma. Ben kotu bir insan değilim. Genişletmek için tıkla... Buradaki insanların çoğu asosyal insan. Bu kandırma sorusunu buraya sorman hata. Onu kurnaz aşırı sosyal kişiler yapıyor.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 7 Ağustos 2022 #138 333365 dedi: @SeanStrickland güzel kardeşim inan genelleme yapmayı ben de istemiyorum ama görüyorsun. Sayfa boyu erkejler kötü deyip çamur atmadım diyor. Genişletmek için tıkla... Şahsen benim karşıma gelmese demem de iyi kız var diye cidden gıcık kızlar çok var.
333365 dedi: @SeanStrickland güzel kardeşim inan genelleme yapmayı ben de istemiyorum ama görüyorsun. Sayfa boyu erkejler kötü deyip çamur atmadım diyor. Genişletmek için tıkla... Şahsen benim karşıma gelmese demem de iyi kız var diye cidden gıcık kızlar çok var.
mehmet06can Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #139 Ayla9080 dedi: Hepinizden ozur diliyorum. Vallahi pişmanim sorduğuma. Ben kotu bir insan değilim. Genişletmek için tıkla... Özür dilenecek bir durum yok. Aslında olabilecek sonuçları bilmeden bir soru sormuşsun. sadece genelleme yapmaman lazım. Kötü bir insan olmadığını anlayabiliyorum merak etme.
Ayla9080 dedi: Hepinizden ozur diliyorum. Vallahi pişmanim sorduğuma. Ben kotu bir insan değilim. Genişletmek için tıkla... Özür dilenecek bir durum yok. Aslında olabilecek sonuçları bilmeden bir soru sormuşsun. sadece genelleme yapmaman lazım. Kötü bir insan olmadığını anlayabiliyorum merak etme.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 7 Ağustos 2022 #140 DeSeRT_TR dedi: Buradaki insanların çoğu asosyal insan. Bu kandırma sorusunu buraya sorman hata. Onu kurnaz aşırı sosyal kişiler yapıyor. Genişletmek için tıkla... Ne alaka ki ben yaz tatilinde boş vaktimde giriyorum diye asosyal mi oldum şimdi.
DeSeRT_TR dedi: Buradaki insanların çoğu asosyal insan. Bu kandırma sorusunu buraya sorman hata. Onu kurnaz aşırı sosyal kişiler yapıyor. Genişletmek için tıkla... Ne alaka ki ben yaz tatilinde boş vaktimde giriyorum diye asosyal mi oldum şimdi.