Üniversitede erkekler nasıl kandırıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@SeanStrickland muhtemelen de üniversiteye ve cinsiyete özgü bir durum değil ki bu. Hayatin her yerinde olabilecek şey.
Konu erkek karalama konusu, kadın milleti bahane üretip başkasını suçlamayı çok sever.

Kim olursan ol sosyal ilişkilerde beceriksizsen iliğini kemiğini sömürürler.

Alaya alanlari takma çok. Ama konu başlığı cidden düşmanlık yapıyormuş hissi uyandırıyor.

Çoğumuz verdik tavsiye zaten.

Sana ornekle anlatayım. Bir pitbull gorünce korkuyorsun ve kendini korumak için geriye çekıliyorsun ama sen ona düsman degilsin. Demek ki korunmak için illa duşman olmana gerek yok. Umarim anlatabilmişimdir.

Sana ornekle anlatayım. Bir pitbull gorünce korkuyorsun ve kendini korumak için geriye çekıliyorsun ama sen ona düsman degilsin. Demek ki korunmak için illa duşman olmana gerek yok. Umarim anlatabilmişimdir.
Verdiğin örnek yanlış. Pitbull olarak benzettiğin erkek ve korkan sensin anladığım kadarıyla. Erkekler ile ilgili bir şey yaşamamana rağmen neden bizden bu kadar korkuyorsun?

Konuyu tam anlayamadım. Erkek niye kandırsın sizi anlamıyorum? Hadi taciz veya şiddetten korksanız anlarım da niye kandıracaklarını düşünüyorsunuz?

Verdiğin örnek yanlış. Pitbull olarak benzettiğin erkek ve korkan sensin anladığım kadarıyla. Erkekler ile ilgili bir şey yaşamamana rağmen neden bizden bu kadar korkuyorsun?
Örnek yanlış yine bak diyorum ki hayatta zevk almak istiyorsan bunları düşünmek yerine günün tadını çıkar yarına ne olacağı belli değil.

Bu örnekten bunu mu anladin? Demek istedigim illa düsman olmana gerek yok sadece korunmak isteyebilirsin.

Konuyu tam anlayamadım. Erkek niye kandırsın sizi anlamıyorum? Hadi taciz veya şiddetten korksanız anlarım da niye kandıracaklarını düşünüyorsunuz?

Kandirmaktaki alt anlam o zaten. Kandirip ne yapacak zaten?

Bu örnekten bunu mu anladin? Demek istedigim illa düsman olmana gerek yok sadece korunmak isteyebilirsin.
Peki tamam. Bilmiyorum, ya ben gerizekaliyim ya da senin kurduğun cumlerde sıkıntı var. Gerizekalı olmamayı tercih ederim.

Hocam siz memleketinizde okuyun. Erkekleri çok yanlış tanımışsınız, evden okula okuldan eve giderseniz sıkıntı yaşamazsınız.

İnsanlar da zaten olayı ''erkek'' kısmında incelediğiniz için bu kadar tepki gösteriyorlar size. Kanımca anlatmak istediğiniz olay size normal gelse de ele alma kısmını beceremediniz. Burdaki tek tepki çeken kısım ''erkekler'' bunun farkına varmanız gerekiyor. Kötü insanlardan nasıl uzak dururum şeklinde incelerseniz güzel bir konu olabilirdi sizin için.

Karakterini tanıyarak ilişkiye girersen pek risk almazsın kotu özellikleri mi var sal direk basit ben illaki üniversiteside de kullanilacagim diyorsan zaten gününü yasayamazsin zaten bunun dışı kotu karakterdeki kişiler belli eder zaten usta dolandırıcı falan değilse. Oyle tip de milyonda bir belki vardir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…