Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 26 Kasım 2019 #1 Üsküdar üniversitesinde okuyorum. Çan sisteminin olduğunu söylüyorlar ancak bu sistem hakkında herkes farklı bir şey söylüyor. Kısacası dersten geçmek-kalma sistemi nasıldır, puanlarımızı nasıl hesaplamalıyız? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2019
Üsküdar üniversitesinde okuyorum. Çan sisteminin olduğunu söylüyorlar ancak bu sistem hakkında herkes farklı bir şey söylüyor. Kısacası dersten geçmek-kalma sistemi nasıldır, puanlarımızı nasıl hesaplamalıyız?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 26 Kasım 2019 #2 Üniversiteden üniversiteye değişir. Bu sebeple üst sınıflardan iyi bilen birinden gittiğin üniversitenin sistemini öğren. Şimdi ben anlatırım ama bu kendi bitirdiğim üniversite için geçerli olur, senin gittiğin üniversite kuralları ile uyuşmaz.
Üniversiteden üniversiteye değişir. Bu sebeple üst sınıflardan iyi bilen birinden gittiğin üniversitenin sistemini öğren. Şimdi ben anlatırım ama bu kendi bitirdiğim üniversite için geçerli olur, senin gittiğin üniversite kuralları ile uyuşmaz.