Üniversitede hoca yoklama imzasını karalamış

Yer
Samsun-Havza-Kocapınar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 1600AF
Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC
Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb
Adata SU630 240GB
WD BLUE 1TB 7200RPM
Meslek
Öğrenci
1 hafta gitmedim ve arkadaşımdan rica ettim imza atmasını. Hoca da o gün listeden birini kaldırmış o şanslı kişide benim ve olmayınca hoca imza alanımı tamamen karalamış. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bir şey yapamazsın. Başkasına, senin yerine imza atmasını istemen suç. Seni seçmesi de şanssızlık. Devamsızlıktan kalırsın herhalde. Ayrıca hoca ters biriyse işlem bile başlatabilir.

Hiçbir şey yapamazsın. Başkasına, senin yerine imza atmasını istemen suç. Seni seçmesi de şanssızlık. Devamsızlıktan kalırsın herhalde. Ayrıca hoca ters biriyse işlem bile başlatabilir.

Sormayın hocam şansızlık üstüne şansızlık diğer herkese sadece o haftayı karalamış yaklananları ilk yakalanan benim diye sanırım benim full karalamış seneye mecbur bu dersi alacağım artık.

Hiçbir şey yapamazsın. Başkasına, senin yerine imza atmasını istemen suç. Seni seçmesi de şanssızlık. Devamsızlıktan kalırsın herhalde. Ayrıca hoca ters biriyse işlem bile başlatabilir.

Hocam arkadaş şakasına kurban gitmişim bir sıkıntı yokmuş

Son düzenleme:
1 hafta gitmedim ve arkadaşımdan rica ettim imza atmasını. Hoca da o gün listeden birini kaldırmış o şanslı kişide benim ve olmayınca hoca imza alanımı tamamen karalamış. Ne yapabilirim?

Yapacak bir şeyin yok artık, döşeğin ötesine girmişsin.

Bu kadar büyük şansızlık zaten arkadaş şakası olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…