B bunedirloneyeyarirki Decapat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #1 Lineer cebir ve matematik derslerini aynı hocadan alıyorum. Sizce işin sonunda bir sorun olur mu sınavlar açısından falan? Yoksa bir dersi başka bir hocadan almak mı daha mantıklı olur? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2024
Lineer cebir ve matematik derslerini aynı hocadan alıyorum. Sizce işin sonunda bir sorun olur mu sınavlar açısından falan? Yoksa bir dersi başka bir hocadan almak mı daha mantıklı olur?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 26 Eylül 2024 #2 Neden sorun olacağını düşünüyorsun?
B bunedirloneyeyarirki Decapat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #3 armas dedi: Neden sorun olacağını düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Söz konusu hoca kötüyse (sınav anlamında vs.) iki dersinde etkilenebileceğini düşünmüştüm ama gördüğüm kadarıyla iyi bir hoca.
armas dedi: Neden sorun olacağını düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Söz konusu hoca kötüyse (sınav anlamında vs.) iki dersinde etkilenebileceğini düşünmüştüm ama gördüğüm kadarıyla iyi bir hoca.