raskol Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 211 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #1 Ben 23 Eylül'de eğitim fakültesine gideceğim. Nasıl sınıfımı bulacağım, ne yapacağım? Fakülteyi bulunca hangi bina, hangi sınıf vs?
Ben 23 Eylül'de eğitim fakültesine gideceğim. Nasıl sınıfımı bulacağım, ne yapacağım? Fakülteyi bulunca hangi bina, hangi sınıf vs?
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.034 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #2 Üniversitenin öğrenci bilgilendirme sitesi olmalı. Orada ders programında dersin hangi saatte nerede işleneceği falan yazar.
Üniversitenin öğrenci bilgilendirme sitesi olmalı. Orada ders programında dersin hangi saatte nerede işleneceği falan yazar.
raskol Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 211 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #3 Rexie dedi: Üniversitenin öğrenci bilgilendirme sitesi olmalı. Orada ders programında dersin hangi saatte nerede işleneceği falan yazar. Genişletmek için tıkla... Okula 2 gün kaldı ama halen ders programı girmemişler
Rexie dedi: Üniversitenin öğrenci bilgilendirme sitesi olmalı. Orada ders programında dersin hangi saatte nerede işleneceği falan yazar. Genişletmek için tıkla... Okula 2 gün kaldı ama halen ders programı girmemişler
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.034 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #4 raskol dedi: Okula 2 gün kaldı ama halen ders programı girmemişler Genişletmek için tıkla... Ders seçimi yaptın mı?
raskol dedi: Okula 2 gün kaldı ama halen ders programı girmemişler Genişletmek için tıkla... Ders seçimi yaptın mı?
raskol Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 211 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #5 Rexie dedi: Ders seçimi yaptın mı? Genişletmek için tıkla... İlk sene olduğu için hocalar yapıca diyor sitede
Rexie dedi: Ders seçimi yaptın mı? Genişletmek için tıkla... İlk sene olduğu için hocalar yapıca diyor sitede
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.034 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #6 raskol dedi: İlk sene olduğu için hocalar yapıca diyor sitede Genişletmek için tıkla... Hangi üniversiteye gidiyorsun? Böyle bir şeyi ilk defa duydum.
raskol dedi: İlk sene olduğu için hocalar yapıca diyor sitede Genişletmek için tıkla... Hangi üniversiteye gidiyorsun? Böyle bir şeyi ilk defa duydum.
raskol Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 211 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #7 yyü ilk sene olduğu için normal değil mi ya
speckwarms Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 616 Çözümler 7 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Eylül 2024 #8 Fakültenizin duyurularına bakarsanız oryantasyon programı yayınladıklarını görebilirsiniz..
raskol Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 211 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #9 speckwarms dedi: Fakültenizin duyurularına bakarsanız oryantasyon programı yayınladıklarını görebilirsiniz.. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun bir sorum daha var. Oryantasyon için 24 eylül demişler yani 23 eylül gitmeme gerek yok mu
speckwarms dedi: Fakültenizin duyurularına bakarsanız oryantasyon programı yayınladıklarını görebilirsiniz.. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun bir sorum daha var. Oryantasyon için 24 eylül demişler yani 23 eylül gitmeme gerek yok mu
Grim Reaper Kilopat Kek günü Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.741 Çözümler 13 Yer İzmir 20 Eylül 2024 #10 Hocam sizin konuya çöreklenmiş gibi oluyorum kusura bakmayın ben de şimdi yorumlardan gördüm. Ders seçmek gerekiyor mu? Benim okul 30'unda açılacak ama ders ayarlama gibi birşey görmedim. 9 eylül turizm ve otel işletmeciliği bölümüm ve okulum.
Hocam sizin konuya çöreklenmiş gibi oluyorum kusura bakmayın ben de şimdi yorumlardan gördüm. Ders seçmek gerekiyor mu? Benim okul 30'unda açılacak ama ders ayarlama gibi birşey görmedim. 9 eylül turizm ve otel işletmeciliği bölümüm ve okulum.