ShadeX Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #1 Üniverstede kaft çanta alınır mı? Başkaları kullanıyor mu onu bile bilmiyorum çantaya ihtiyaç olur mu ya da olmaz mı ama olursa hangi model alınır? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2024
Üniverstede kaft çanta alınır mı? Başkaları kullanıyor mu onu bile bilmiyorum çantaya ihtiyaç olur mu ya da olmaz mı ama olursa hangi model alınır?
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #2 ShadeX dedi: Üniverstede kaft çanta alınır mı? Başkaları kullanıyor mu onu bile bilmiyorum çantaya ihtiyaç olur mu ya da olmaz mı ama olursa hangi model alınır? Genişletmek için tıkla... Bölümden bölüme değişir. Hukuk okuyosan çanta lazım olur örneğin. Kaft çanta işide biraz kişisel tercihe kalıyor.
ShadeX dedi: Üniverstede kaft çanta alınır mı? Başkaları kullanıyor mu onu bile bilmiyorum çantaya ihtiyaç olur mu ya da olmaz mı ama olursa hangi model alınır? Genişletmek için tıkla... Bölümden bölüme değişir. Hukuk okuyosan çanta lazım olur örneğin. Kaft çanta işide biraz kişisel tercihe kalıyor.
ShadeX Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #3 The Notorious dedi: Bölümden bölüme değişir. Hukuk okuyosan çanta lazım olur örneğin. Kaft çanta işide biraz kişisel tercihe kalıyor. Genişletmek için tıkla... Mütercim ve tercümanlık okuyacağım gerek olur mu?
The Notorious dedi: Bölümden bölüme değişir. Hukuk okuyosan çanta lazım olur örneğin. Kaft çanta işide biraz kişisel tercihe kalıyor. Genişletmek için tıkla... Mütercim ve tercümanlık okuyacağım gerek olur mu?
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #4 ShadeX dedi: Mütercim ve tercümanlık okuyacağım gerek olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam mutlaka dil kitaplarını falan taşımanız gerekir kolay olması açısından kaft çanta daha iyi olabilir sizin için.
ShadeX dedi: Mütercim ve tercümanlık okuyacağım gerek olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam mutlaka dil kitaplarını falan taşımanız gerekir kolay olması açısından kaft çanta daha iyi olabilir sizin için.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 18 Eylül 2024 #5 İstediğin şeyi al. Üniversitede hello kittyli çanta alsan yadırgamazlar.