Unide kopyadan yakalandim. Sinavdayken hoca geldi kalk dedi telefon vardi altimda kalktim telefonu AC dedi açtım Chat GPT falan vardi. Cevaplari vardi sinavin iste kimligimin fotoğrafını cekti telefonuda cekti, yardim edin. Ne yapmalıyım? Sicilime islerlerse cok kotu olur. Okul kaydimi direkt sildireyim mi?
Unide kopyadan yakalandim. Sinavdayken hoca geldi kalk dedi telefon vardi altimda kalktim telefonu AC dedi açtım Chat GPT falan vardi. Cevaplari vardi sinavin iste kimligimin fotoğrafını cekti telefonuda cekti, yardim edin. Ne yapmalıyım? Sicilime islerlerse cok kotu olur. Okul kaydimi direkt sildireyim mi?
Adamından adamına değişiyor o. Keşke daha ağır cezalar verseler ama malesef bizim ülkemizde hiçbir konuda olmadığı gibi burda da bir hukuk olmadığı için genelde sallayıp geçiyor hocalar en kötü dersten bırakıyorlar işte.
Umarım yaptırım uygulanır. Kopya çeken beceriksiz varlıklar yüzünden ortalama yükseliyor ve insanların harf notu düşüyor. Aslında en ideali böyle insanların direkt eğitim hayatını sonlandırmak fakat maalesef sistem bozuk. İş hayatında da bol bol hak yiyecek bir insan yetişiyor.
Adamından adamına değişiyor o. Keşke daha ağır cezalar verseler ama malesef bizim ülkemizde hiçbir konuda olmadığı gibi burda da bir hukuk olmadığı için genelde sallayıp geçiyor hocalar en kötü dersten bırakıyorlar işte.
Üniversite, hakkıyla mezun olunulması gereken yerlerden. Diplomanız olup hiçbir şey bilmediğinizde bir anlamı kalmıyor. Kopya çekerken yakalandığınız için de yönetmeliğe göre ceza alacaksınız fakat tekrar kopya çekmediğiniz sürece dersi yeniden alabilirsiniz.