Üniversitede kullanmak ıçın 20.000TL tablet önerisi

PixEn

Hectopat
Daha fazla  
Üniversite de kullanmak için tablet alacağım, fiyatının hakkını verecek ve beni uzun süre idare edecek bir şey lazım. Öneriniz var mı? Ben Galaxy Tab S9 ya da Tab S9 FE almayı düşündüm siz ne dersiniz?
İyi sosyaller.

Xioami pad 6 ve yanında xioami pen alabilirsin
Samsung fe serisi işe yaramaz

iPad Air 5. nesil seni çok uzun süre götürür bir de kalem alırsan çok daha iyi olur 2013'te ilk çıktığımda aldığım iPad Air 1 hala sorunsuz çalışıyor.

Üniversite de kullanmak için tablet alacağım, fiyatının hakkını verecek ve beni uzun süre idare edecek bir şey lazım. Öneriniz var mı? Ben Galaxy Tab S9 ya da Tab S9 FE almayı düşündüm siz ne dersiniz?
İyi sosyaller.

5 bin lira civarı bütçe daha eklerseniz öğrenci indirimlerinden iPad Air 6 alın yanında kalem bedava geliyor. Yoksa S9 tercih edebilirsiniz S9'da iyi cihaz.

İyi sosyaller.

Özellikler olarak iPad Air 5 vs Samsung S9 olursa S9'un özellikleri daha iyi ama S9 128 GB iPad Air 5 256 GB.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı