Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 28 Ağustos 2023 #1 Öğrenci bilgi formunu dolduruyorum. Burada istediğim kulüpleri seçebiliyor muşum? Buradan seçtiklerimden biri mi gelecek yoksa hepsine mi katılmış olacağım? Hepsine katılırsam beni zorlar mı?
Öğrenci bilgi formunu dolduruyorum. Burada istediğim kulüpleri seçebiliyor muşum? Buradan seçtiklerimden biri mi gelecek yoksa hepsine mi katılmış olacağım? Hepsine katılırsam beni zorlar mı?
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 28 Ağustos 2023 #2 Ne gibi klüpler var?
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 28 Ağustos 2023 #3 PolterGeist dedi: Ne gibi klüpler var? Genişletmek için tıkla... Ceza yemiştim kusura bakmayın. 3 kulüp seçtim şu an: Bilişim kulubü, bilgisayar topluluğu, liderlik ve girişimcilik kulubü. Bu kulüpleri seçsem, hepsine mi girmiş olacağım? Ağır gelir mi? Yoksa tek bir tane mi seçmeliyim?
PolterGeist dedi: Ne gibi klüpler var? Genişletmek için tıkla... Ceza yemiştim kusura bakmayın. 3 kulüp seçtim şu an: Bilişim kulubü, bilgisayar topluluğu, liderlik ve girişimcilik kulubü. Bu kulüpleri seçsem, hepsine mi girmiş olacağım? Ağır gelir mi? Yoksa tek bir tane mi seçmeliyim?
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 28 Ağustos 2023 #4 Hocam ağır gelecek bir şey yok. Lisede 3 sene boyunca klüplere girerim. Hiçbir zaman işe yaradığını ne duydum ne gördüm. Üniversitede durum ne bilmem ama her sene başı aynı terane.
Hocam ağır gelecek bir şey yok. Lisede 3 sene boyunca klüplere girerim. Hiçbir zaman işe yaradığını ne duydum ne gördüm. Üniversitede durum ne bilmem ama her sene başı aynı terane.