Üniversitede not tutmak için 120 Hz tablet önerisi

andarkanata

Decapat
Merhaba, ana odağı üniversitede not tutmak ve içerik tüketmek için tablet almak istiyorum. Hayatım boyunca Android ve Windows kullanıcısı oldum, Apple'ın herhangi bir cihazını günlük olarak kullanmadım. Çevrem tarafından iPad'e yönlendirilsem de alternatiflerinin daha güzel ekranı olsun ve Apple'ın anlam veremediğim en boy oranı kafamı karıştırıyor. Şu anlık arada kaldığım modeller:
  • Honor Magic Pad 2
  • Samsung S10+
  • iPad Pro 11
Taviz veremeyeceğim tek özellik 120 Hz. Günlük kullanımda takılma, donma olmaması dışında bir tercihim yok. Ekranı genel olarak 11 inç ve çevresinde düşünüyorum. 12.5-13 inç fazla ve 10 inçin altı da görece küçük geliyor. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin boyutta oyun için uygun değil bataryası diğerlerine göre çok daha yüksek ekranı 120Hz diğerlerinden çok daha uygun fiyat sadece not video için kullanılır.

buda olabilir
128 GB duruma göre az gelebilir. Uzun vadede yetmeyebilir. Ayrıca 12.1 inç. Sizin verdiğiniz ve büyük olarak tabir ettiğiniz rakamlara yakın. Ek olarak Apple tablet konusunda çok iyi. Bu konuda öne çıkıyor. Eğer bütçeniz varsa İpad alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı