ArdaReis00 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #11 ImperialAuthority dedi: Merhaba, güncelleme için bir not bırakıyorum. Tercihimi Apple iPad Air tarafından kullandım. Kendileri eğitim kampanyası ile ücretsiz Apple Pencil (2. nesil) veriyorlar. Eki Görüntüle 1969992 Genişletmek için tıkla... Gayet güzel tercih çok fena işlemcisi var.
ImperialAuthority dedi: Merhaba, güncelleme için bir not bırakıyorum. Tercihimi Apple iPad Air tarafından kullandım. Kendileri eğitim kampanyası ile ücretsiz Apple Pencil (2. nesil) veriyorlar. Eki Görüntüle 1969992 Genişletmek için tıkla... Gayet güzel tercih çok fena işlemcisi var.
PC den anlayan Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #12 bilinmiyor9 dedi: En düşük model olarak iPad 9, önerim olarak ise iPad 10 veya Pro olur. Genişletmek için tıkla... ArdaReis00 dedi: iPad 9 alın geçin 64 GB 256 GB düşüncesi lazım. Eğer çok daha güçlü bir iPad arıyorsanız iPad Air modellerine bakın derim. Genişletmek için tıkla... Murat akın dedi: Bütçeniz varsa iPad Pro 11 güzeldir ancak sadece not tutmak için fazla gelir Air serisine de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iPad Pro 11 M.2 kalemiyle 28k ya sipariş ettim. Sizce iade edip iPad9. nesil alayım mı? Daha elime ulaşmadı kargoda.
bilinmiyor9 dedi: En düşük model olarak iPad 9, önerim olarak ise iPad 10 veya Pro olur. Genişletmek için tıkla... ArdaReis00 dedi: iPad 9 alın geçin 64 GB 256 GB düşüncesi lazım. Eğer çok daha güçlü bir iPad arıyorsanız iPad Air modellerine bakın derim. Genişletmek için tıkla... Murat akın dedi: Bütçeniz varsa iPad Pro 11 güzeldir ancak sadece not tutmak için fazla gelir Air serisine de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iPad Pro 11 M.2 kalemiyle 28k ya sipariş ettim. Sizce iade edip iPad9. nesil alayım mı? Daha elime ulaşmadı kargoda.
I ImperialAuthority Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 122 Çözümler 1 Yer Cambridge, Cambridgeshire, United Kingdom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ekim 2023 #13 PC den anlayan dedi: iPad Pro 11 M.2 kalemiyle 28k ya sipariş ettim. Sizce iade edip iPad9. nesil alayım mı? Daha elime ulaşmadı kargoda. Genişletmek için tıkla... Nereden sipariş ettiniz?
PC den anlayan dedi: iPad Pro 11 M.2 kalemiyle 28k ya sipariş ettim. Sizce iade edip iPad9. nesil alayım mı? Daha elime ulaşmadı kargoda. Genişletmek için tıkla... Nereden sipariş ettiniz?
bilinmiyor9 Hectopat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 1.250 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #14 PC den anlayan dedi: iPad Pro 11 M.2 kalemiyle 28k ya sipariş ettim. Sizce iade edip iPad9. nesil alayım mı? Daha elime ulaşmadı kargoda. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle etme m2 işlemci dediğin şey mükemmel birşey.
PC den anlayan dedi: iPad Pro 11 M.2 kalemiyle 28k ya sipariş ettim. Sizce iade edip iPad9. nesil alayım mı? Daha elime ulaşmadı kargoda. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle etme m2 işlemci dediğin şey mükemmel birşey.
PC den anlayan Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #15 ArdaReis00 dedi: Gayet güzel tercih çok fena işlemcisi var. Genişletmek için tıkla... ImperialAuthority dedi: Nereden sipariş ettiniz? Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan.
ArdaReis00 dedi: Gayet güzel tercih çok fena işlemcisi var. Genişletmek için tıkla... ImperialAuthority dedi: Nereden sipariş ettiniz? Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan.