Üniversitede sevgili nasıl yapılır?

kızlar zaten seninle iletişim kuruyor orada beni gecenin saat 2'sinde güldürdü.

kızlar zaten seninle iletişim kuruyor orada beni gecenin saat 2'sinde güldürdü.

Yaşayan birisi için bir şaka değil de gerçek bunlar. Size hiçbir kız yaklaşıp konuşma açmadıysa size komik gelebilir ama bana çok oldu olmaya da devam ediyor tabii kampüse gidecek fırsat yok şu an uzaktan eğitime dönüldüğü için.

Birilerinin bana yaklaşmasına ihtiyacı olan birisi değilim. En az 20 kişiyle konuşmam kapattığım Tinder hesabımı yeniden açmama bakar. Daha fazla realist olmalısın buraya ilişki konusu açan birisi direkt özgüvensizdir. Sen kendini geliştirmediğin sürece çok beklersin birinin gelip seninle konuşmasını.

Tinder ile gerçek hayatın tek farkı Tinder'da kizlarla konusmak icin cesarete ihtiyacin yok, sosyal medyada reddedilmeyi goze almak daha kolay. Tinder'i herhangi bir erkege versen zaten aninda kizlarla eslesip konusmaya baslar. Ekstrem bir durum degil. Ekstrem olan durum gerçek hayatta kızlarla tanisip ilerletmektir, bunu yapan adam erkek cevresinden saygiyi da kazanir. Tinder ise boyle degil en basta dedigim gibi bir cesarete ve pratige ihtiyacin yok dogru bir profil ve mesaj oyunu ile kizlarla ilerlemeye baslayabiliyorsun. Dogru, insan kendisini geliştirmediği surece hiçbir şey olmaz bunu anlatmaya calisiyoruz ama maalesef dinleyen yok surekli de buraya konu aciliyor.

@494528 Üniversitede kızların gelip konuşması şöyle doğru, eğer ortalama üstü bir tipin varsa. Yoksa hiçbir kız gidip de normal bir erkekle yakınlaşmak için uğraşmıyor çevremden gördüğüm kadarıyla.

@SarışınHastası Tinder hakkında fikirlerimi belirtmiştim hocam daha önce kullanan çok gördüm ne işe yaradığını biliyorum ama ben hiç kullanmadım efektif ise ona da bir bakmak isterim zamana değer mi yoksa hiç başlamamalı mıyım?

Şahsen Instagram'dan konuşmaktansa Tinder'i tercih ederim çok daha iyi olur bu kişiden kişiye değişir mesela şehir dışından gelen bir kız arkadaşım en son baktığımda aldığı like sayına gözlerim inanamadı ondan görüp ücret verip almıştım kayıt olduğum vakitten itibaren kısa zamanda yaklaşık 240 civarlarında like almıştım bakmaya bile vaktim olmadı. Çok hızlı ilerliyor alışamadığım için aboneliği bitirip sildim zaten şu anda da yeni insanlarla tanışmaya hazır hissetmiyorum. 45 dakika bile olmadan 8 tane güzel kadınla tanışıp diğerlerinin muhabbeti sarmayınca 5 tanesiyle geçtiğimiz haftalarda buluşma ayarlamıştım. Sana gelirsek denemekten zarar gelmez zaten çok fazla insanla karşılaşıyorsun. Maskülenite'si öne çıkan poz, kıyafet kombinleri ile çekilmiş fotoğraf ve yakışıklı isen istediğin ilgiyi alırsın.

Selam dostlar. Üniversitede sevgili işleri nasıl oluyor? Artık 2005'li çocuklar bile sevgili yapıp dolanıyorlar. Ben hala sapım. Nasıl üniversitede bir kız ile sevgili olabilirim?

Aynı kampüsten falan yakın çevreden kızlara çok yürüme, adın çıkabilir. Arkadaşlarının bağlantılarıyla başka fakülteden, başka üniversiteden insanlar bulabilirsin.

Hocam peki nasıl yapabilirim işin formula varsa nedir?

Aynı kampüsten falan yakın çevreden kızlara çok yürüme, adın çıkabilir. Arkadaşlarının bağlantılarıyla başka fakülteden, başka üniversiteden insanlar bulabilirsin.

Aynı sınıftan kesinlikle sevgili yapılmaz ama aynı kampüs ve aynı fakülteden olabilir tabii en iyi yol sokakta tanışıp ilişki kurmak çünkü sosyal hayatınızı hiçbir şekilde etkilemiyor kız sizi çekici bulmazsa veya siz kızın karakterini etkileyici bulmazsanız orada ilişkiyi kesiyor ve bir daha birbirinizi görmüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…