Üniversitede sevgili yapılır mı?

Katalonyayaslm

Centipat
İyi akşamlar herkese. Üniversitede sevgili yapmak zor mu? Aynı sınıftan biriyle konuşsak falan? İlk kez bu sene sınavdan sonra gideceğim üniversiteye.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Katalonyayaslm, şehir dışında üniversite okuyan kızlar için demiştim. Siz İstanbul'da okuyor olacak olabilirsiniz ancak bölümünüze farklı farklı şehirlerden gelenler de olacak. Kızların harcaması genel olarak fazla olduğu için -genel olarak diyorum, genelleme yapmıyorum- parasını çıkarmak için farklı yollara başvurabiliyorlar diyeyim, gerisini siz anlayın. Üniversite okurken bizim sınıfta da öyle tipler vardı. Bizim sınıftan çocuğun birisi, kızın birisine deli gibi aşıktı. Kızı da fakültede tanımayan yoktu. O oğlan hariç herkese bakmıştı.

İyi akşamlar herkese. Üniversitede sevgili yapmak zor mu? Aynı sınıftan biriyle konuşsak falan? İlk kez bu sene sınavdan sonra gideceğim üniversiteye.

Yapılır yapılmaz bilmiyorum ama şehir dışında okuyan kıza bir tık güven olmaz genelleme yapmıyorum ama okuyan arkadaşlarımın görüşleri öyle tabii aynı şehir ya da farklı şehirden gelip güzel ilişkisi olanlar da var elbet. Bence sevgili işleri şans işidir karşına iyi birisi de gelebilir iyi görünümlü biride ama illa üniversitede sevgili yapacaksın diye bir kaide yok şu an yapıp aynı üniversiteye de gidebilirsin.

Teşekkürler anladım umarım Avrupa'lı kızlar olsun ne diyeyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…