Üniversitede sıfır bilgiyle yazılım okunur mu?

SyLaS61

Hectopat
Şu an elektrik okuyorum lisede ve anlıyorum elektrikten. Üniversitede yazılım okumak istiyorum, önü çok açık bir meslek ama sıkıntı şu hiçbir şey bilmiyorum. Üniversitede bana ayak bağ olur mu hiçbir şey bilmemek yazılım hakkında? Ya da şu anda ufaktan ogrenebileceğim video uygulama vb.

Olmaz lakin temellerini kendi çabalarınız ile öğrenebilirsiniz. Yazılım bölümüne giden öğrenciler arasında meslek lisesinde bilişim bölümünden mezun insan çok olacak. üstüne okulun sana vereceği hiçbir zaman yeterli olmayacaktır.

Evet o eksikte olacak onlar bilişimden gelecek ben ise elektrikten zor olur benim için ama çabalamak lazım, Şuan temelini atablirsiniz diyebileceğiniz bir uygulama var mı ücretsiz ?

Evet o eksikte olacak onlar bilişimden gelecek ben ise elektrikten zor olur benim için ama çabalamak lazım, Şuan temelini atablirsiniz diyebileceğiniz bir uygulama var mı ücretsiz ?

Evet o eksikte olacak onlar bilişimden gelecek ben ise elektrikten zor olur benim için ama çabalamak lazım, şu an temelini atablirsiniz diyebileceğiniz bir uygulama var mı ücretsiz?

Algoritmayı öğrenmen gerek , birçok yazılımı öğrenmek için yukarıda arkadaş paylaşmış.

algoritma mantığını ve mümkünse c dilini çalışarak üniversiteye hazırlanırsan çok faydalı olacaktır senin için. yoksa bir şey bilmeden de başlayabilirsin ama ne kadar erken o kadar iyi yazılım için.

Kral onu okurken evde kendin de ayrıca çalışman lazım. Onun dışında robotik kodlama ile ilgili de okuyabilirsin, hazır elektrikten de anlıyorsun hem kod yazar hem de devre yazarsın. İstersen bir robotik kodlamayı araştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baktım biraz tamda benim istediğim gibi, ama en kötü 450-460 puandan başlıyor o puanları yapabileceğimi sanmıyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…