Üniversitede sınav nasıl oluyor?

Juartan

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte b450m s2h anakart
Sapphire rx590 pulse 8 gb
AMD R5 5600 işlemci
8X2 gb RAM
480 gb SSD
1 Tb HDD
Dostlar, selam. Ek tercihte bir bölüme yerleştim ve bu hafta ilk kez derse gitmeyi planlıyordum fakat biraz geç kaldım ve bu haftanın vize sınavı haftası olduğunu öğrendim. Tabii çalışmak için pek zamanım kalmadı ama yine de şansımızı deneyeceğiz. İlk kez üniversiteye gideceğim için biraz endişeliyim. Sınav sistemi nasıl oluyor? Daha doğrusu ne yapmam lazım? Yarın sınavın olduğu sınıfa gideceğim ve imza gibi bir şey var mı yoksa direkt bir yere geçip sınav için mi bekleyeceğim? Sınavın test olacağını öğrendim. Biraz garip gelecek belki ama ilk kez gideceğim için biraz gerginim ve yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Öğrenci kimliğin masanın üzerine koyman istenir, sınıf listesi çıkarmışlardır sınav bitiminde de kağıdını teslim ederken büyük ihtimal imza attırırlar listede adının karşılığına. Ama devamsızlıktan bırakma mevzusu varsa seni sınava dahil etmemiş olabilirler.

Öğrenci kimliğin masanın üzerine koyman istenir, sınıf listesi çıkarmışlardır sınav bitiminde de kağıdını teslim ederken büyük ihtimal imza attırırlar listede adının karşılığına. Ama devamsızlıktan bırakma mevzusu varsa seni sınava dahil etmemiş olabilirler.

OBS'den baktığımda devamsızlıkla ilgili bir problem yok gibi, teşekkürler.

OBS'den baktığımda devamsızlıkla ilgili bir problem yok gibi, teşekkürler.

OBS'ye şimdiden girilmeyebilir yedekten girdiğin için sorun olacagını sanmam ancak devamsızlık için hocalarla bölüm başkanıyla görüşmekte fayda var. Sınav programı açıklanmıstır sınıfının girecegi sınıfta sınav saatlerınde beklersın. Sınavda kimlik masada olur imza mutlaka atılır asla imza atmadan sınavdan çıkma. Başka genel kural aklıma gelen yok. Gerisi ilgili dersin ilgili konularına çalışmakta kalıyor.

OBS'ye şimdiden girilmeyebilir yedekten girdiğin için sorun olacagını sanmam ancak devamsızlık için hocalarla bölüm başkanıyla görüşmekte fayda var. Sınav programı açıklanmıstır sınıfının girecegi sınıfta sınav saatlerınde beklersın. Sınavda kimlik masada olur imza mutlaka atılır asla imza atmadan sınavdan çıkma. Başka genel kural aklıma gelen yok. Gerisi ilgili dersin ilgili konularına çalışmakta kalıyor.

Teşekkür ederim mâlum ilk defa gideceğim hem bir yanlışlık yapmamak hem de rezil olmamak için sordum.

@Juartan hocam sınavınız nasıl geçti.

Merhaba yeni gördüm, sınavlar ilk 2 ay derse girmemiş birine göre gayet iyi hocam hatta şöyle söyleyeyim okuduğum bölüm büro yönetimi,2.üniversite olarak okuyorum yani çok nitelikli bir bölüm değil tabii ki ama sınavlar falan çok basit geldi o açıdan biraz hayal kırıklığına uğradım, tabii benim için sorun değil de eğitim sistemi açısından bakınca sınavlar çok basit, öyle ki sadece sınavın olduğu gece 12'den sonra gelen PDF'yi Gemini'den özetini çıkarıp ona çalışmamla muhtemelen hepsinden 80-90 alacağım.

Merhaba yeni gördüm, sınavlar ilk 2 ay derse girmemiş birine göre gayet iyi hocam hatta şöyle söyleyeyim okuduğum bölüm büro yönetimi,2.üniversite olarak okuyorum yani çok nitelikli bir bölüm değil tabii ki ama sınavlar falan çok basit geldi o açıdan biraz hayal kırıklığına uğradım, tabii benim için sorun değil de eğitim sistemi açısından bakınca sınavlar çok basit, öyle ki sadece sınavın olduğu gece 12'den sonra gelen PDF'yi Gemini'den özetini çıkarıp ona çalışmamla muhtemelen hepsinden 80-90 alacağım.

Güzelmiş hocam iyi geçmesine sevindim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı