Üniversitede sınıfta kalınır mı?

hurrts

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Msku'de 1.sinifi bitirdim bu sene derslere önem vermedim pek. Alttan alacağım dersler de var, 2. sinifa gecebiliyor muyum acaba? Ortalamam ilk donem 1.34 civari, ikinci donem 1.

Üniversitede sınıfta kalma yoktur. Şartlı ve bağlantılı derslerin yoksa sınıf seviyen yükselir, alttan alacağın dersler ve yeni dönemde almak zorunda olduğun dersleri okulun da izin veriyorsa alıp yine 4 yılda mezun olabilirsin. Ancak şartlı ve bağlı dersleri ilkini veremediğin için ikincisini de almaya sistemin izin vermediği için dönem uzatacaksın.

Yani 2.sinifa gecicem yine ama alttan aldigim dersleri de alicam donem dönem hangj donemin dersiyse yani

Yani 2.sinifa gecicem yine ama alttan aldigim dersleri de alicam donem dönem hangj donemin dersiyse yani
Aynen öyle ilk dönem ilk dönem kaldığın dersleri sistemin izin veriyorsa kredi sayın boşta kalıyorsa alacaksın, ikinci dönemde ikinci dönemden kaldığın dersleri alttan alacaksın kredi müsaitliğin ve sistemin onaylıyorsa.

Arkadaşlar merhaba Msku'de 1.sinifi bitirdim bu sene derslere önem vermedim pek. Alttan alacağım dersler de var, 2. sinifa gecebiliyor muyum acaba? Ortalamam ilk donem 1.34 civari, ikinci donem 1.
Ayrıca derslerine de önem versene kardeş, 1.34 ortalama ne ? okuldaki güvenlik bile derslere katılmadan daha çok ortalama yapardı. Geleceğine sahip çık.

Bu sene ciddi calisicam

Tıpta sınıfta kalma var. Diğer bölümlerde sınıf ilerlersin ancak öncelikli olarak geçemediğin dersleri verirsin. Bu sayı artarsa(kredini aşarsa) dönem uzar bu da 4 senelik bölümün 5,6..sene diye uzamasına sebep olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…