@juken simdi de önemsiz demiyorum ki. Sadece elindeki malzemeyi iyi degerlendir diyorum. Sonuçta her yerden süper model çıkmıyor veya süper zengin. Burdan önemsiz dediğim mi çıkıyor?
@juken simdi de önemsiz demiyorum ki. Sadece elindeki malzemeyi iyi degerlendir diyorum. Sonuçta her yerden süper model çıkmıyor veya süper zengin. Burdan önemsiz dediğim mi çıkıyor?
@juken valla önemsiz demedim ki çenesi cidden cok kötü duruyor. Zaten bir yerde daha dedim aşırı cirkinsen veya fiziksel engelin varsa bunun gibi cidden sıkıntı. Ama yine çözümü var.
@juken vallahi önemsiz demedim ki çenesi cidden cok kötü duruyor. Zaten bir yerde daha dedim aşırı cirkinsen veya fiziksel engelin varsa bunun gibi cidden sıkıntı. Ama yine çözümü var.
@juken hocam aşırı çirkin biriysen olması zor zaten duzeletebilecegin her şeyi duzeltceksin onu diyorum zaten. Yattığın yerden olmasını bekliyosan olmaz yani. E bu da normal.
@juken hocam aşırı çirkin biriysen olması zor zaten duzeletebilecegin her şeyi duzeltceksin onu diyorum zaten. Yattığın yerden olmasını bekliyosan olmaz yani. E bu da normal.