X xipl Picopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 161 15 Eylül 2022 #1 Selam arkadaşlar, bu sene İzmir'de ekonomi bölümü kazandım ekonomi bölümü için tablet almaya gerekli mi sizce notlarını tutmak vs için? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2022
Selam arkadaşlar, bu sene İzmir'de ekonomi bölümü kazandım ekonomi bölümü için tablet almaya gerekli mi sizce notlarını tutmak vs için?
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #2 Zorunluluk değil. Ben olsam alırdım ama kimisi deftere not almayı sever.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.218 Çözümler 1 17 Eylül 2022 #3 Pluxy01 dedi: Zorunluluk değil. Ben olsam alırdım ama kimisi deftere not almayı sever. Genişletmek için tıkla... Hocam çok yazı yazılan bir bölümse defteri taşıması, muhafaza etmesi falan zor olur. Tablet daha kolay olur. Hem kağıda yazma hissini veren özel ekran koruyucuları var. Onlarla da deftere yazıyormuş gibi yazabilirsiniz.
Pluxy01 dedi: Zorunluluk değil. Ben olsam alırdım ama kimisi deftere not almayı sever. Genişletmek için tıkla... Hocam çok yazı yazılan bir bölümse defteri taşıması, muhafaza etmesi falan zor olur. Tablet daha kolay olur. Hem kağıda yazma hissini veren özel ekran koruyucuları var. Onlarla da deftere yazıyormuş gibi yazabilirsiniz.