WonGalaxy Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 90 1 Mart 2021 #1 2. sınıf öğrencisiyim, bu dönem üstten ders aldım ancak sanırım şimdiden kaldım. 3. sınıfa geçtiğimde bu dersi normal bir şekilde herkes nasıl alıyorsa öyle mi alacağım? Yani alttan almak zorunda kalmayacağım galiba? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2021
2. sınıf öğrencisiyim, bu dönem üstten ders aldım ancak sanırım şimdiden kaldım. 3. sınıfa geçtiğimde bu dersi normal bir şekilde herkes nasıl alıyorsa öyle mi alacağım? Yani alttan almak zorunda kalmayacağım galiba?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 1 Mart 2021 #2 Şimdiden niye kalasınız, kaç hafta oldu başlayalı?
WonGalaxy Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 90 1 Mart 2021 #3 cengover_ekin dedi: Şimdiden niye kalasınız, kaç hafta oldu başlayalı? Genişletmek için tıkla... Gaza geldim aldım maalesef, sadece varsayım olarak soruyorum merak ettiğim için.
cengover_ekin dedi: Şimdiden niye kalasınız, kaç hafta oldu başlayalı? Genişletmek için tıkla... Gaza geldim aldım maalesef, sadece varsayım olarak soruyorum merak ettiğim için.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 1 Mart 2021 #4 WonGalaxy dedi: Gaza geldim aldım maalesef, sadece varsayım olarak soruyorum merak ettiğim için. Genişletmek için tıkla... Üniversitenin kendi özel kuralı olabilir. Yönetmeliği incelemeniz iyi olur. Ama bence sıkıntı olmadan normal bir şekilde alırsınız.
WonGalaxy dedi: Gaza geldim aldım maalesef, sadece varsayım olarak soruyorum merak ettiğim için. Genişletmek için tıkla... Üniversitenin kendi özel kuralı olabilir. Yönetmeliği incelemeniz iyi olur. Ama bence sıkıntı olmadan normal bir şekilde alırsınız.