E ercanova Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #1 Ortalamam 3.32 ve 15 AKTS boşluğum var fakat UZEM derslerinden birisinde kaldım ve bütünlemeye de girmedim, seneye veririm dedim. Bu üstten ders almama engel olur mu?
Ortalamam 3.32 ve 15 AKTS boşluğum var fakat UZEM derslerinden birisinde kaldım ve bütünlemeye de girmedim, seneye veririm dedim. Bu üstten ders almama engel olur mu?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.165 Makaleler 3 Çözümler 194 15 Şubat 2024 #2 Kaçıncı sınıfsın?
E ercanova Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #3 ItsAllGoodman dedi: Kaçıncı sınıfsın? Genişletmek için tıkla... 1. sınıfım üstten ders alma şansımız varmis fakat derslerin hepsinden basarili olma sarti diye bir şey var mi acaba?
ItsAllGoodman dedi: Kaçıncı sınıfsın? Genişletmek için tıkla... 1. sınıfım üstten ders alma şansımız varmis fakat derslerin hepsinden basarili olma sarti diye bir şey var mi acaba?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.165 Makaleler 3 Çözümler 194 15 Şubat 2024 #4 ercanova dedi: 1. sınıfım üstten ders alma şansımız varmis fakat derslerin hepsinden basarili olma sarti diye bir şey var mi acaba? Genişletmek için tıkla... 1. sınıfların üstten ders alma hakkı yok diyebiliyorum, bizde de öyleydi. Ders seçme ekranındaki yönergeyi tamamen okudunuz mu?
ercanova dedi: 1. sınıfım üstten ders alma şansımız varmis fakat derslerin hepsinden basarili olma sarti diye bir şey var mi acaba? Genişletmek için tıkla... 1. sınıfların üstten ders alma hakkı yok diyebiliyorum, bizde de öyleydi. Ders seçme ekranındaki yönergeyi tamamen okudunuz mu?