Üniversitede yaz okulunda üstten ders alınabilir mi?

IIAnkaII

Femtopat
Daha fazla  
Üniversite 1. sınıf öğrencisi bütün derslerinden geçip ortalaması da yeterse yaz okulunda üstten ders alabiliyor mu? Bunu yapabilen var mı?

Her üniversite de farklı mı bilmiyorum ama bizde istediğin yarıyıldan ders alabiliyorsun.

Üniversitelerde 1.siniflar üstten ders alamazlar kendi müfredatlarından sorumlular diyor ancak benim 1.sinif ortalamam belli oldu onun için öğrenmek istedim hâlâ tam olarak cevabı bilmiyorum.

Üniversitelerde 1.siniflar üstten ders alamazlar kendi müfredatlarından sorumlular diyor ancak benim 1.sinif ortalamam belli oldu onun için öğrenmek istedim hâlâ tam olarak cevabı bilmiyorum.

İkinci yarıyıl ders seçimini öğrenci işleri mi yaptı?

Biz seçiyoruz ama dersler falan herkeste aynı sadece bir iki dersin hocasını biz seçtik.

Anladım, okul yönetimiyle alakalı bir durum. Öğrenci işlerine ulaşıp net bilgi almanız daha doğru olur.

Denedim öğrenci işleri ile görüşmeyi ancak 3kere aramama rağmen maalesef açan olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…