Üniversitede yazılım okumak

ferhat dogan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben meslek lisesinde 11.sınıfa gidiyorum meslek lisesinde bolum olarak bılısım okuyorum üniversitededee yazılım okumak ıstıyorum. Fakat meslek lısesınde 11'den ıtıbaren sayısal ders olmadıgı ıcın pek calısamıyorum. Meslek lisesinde okul ortalamam iyi genelde sınıfta ilk 5'e giriyorum ne yapmam lazım bıldıgım kadarıyla okul puanı ve meslek lısesınde gıttıgım bolumden devam edersem artıdan oradanda puan gelıyormus diye duydum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba. Ben meslek lisesinde 11.sınıfa gidiyorum meslek lisesinde bolum olarak bılısım okuyorum üniversitededee yazılım okumak ıstıyorum. Fakat meslek lısesınde 11'den ıtıbaren sayısal ders olmadıgı ıcın pek calısamıyorum. Meslek lisesinde okul ortalamam iyi genelde sınıfta ilk 5'e giriyorum ne yapmam lazım bıldıgım kadarıyla okul puanı ve meslek lısesınde gıttıgım bolumden devam edersem artıdan oradanda puan gelıyormus diye duydum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
artıdan ordan da puan geliyor ama ordan gelen puanla açılan kontenjanlar her ünide olmuyor diye biliyorum.

Puan geldiğini duymadım ama M.T.O.K'lara ayrı kontenjan veriliyor. Onların sıralamaları daha yüksek oluyor fakat yinede çalışman gerek. Mühendislik için ilk 300K'ya girmen lazım.

Puan geldiğini duymadım ama m. T. O. K'lara ayrı kontenjan veriliyor. Onların sıralamaları daha yüksek oluyor fakat yine de çalışman gerek. Mühendislik için ilk 300K'ya girmen lazım.

Hocam ınternetten sayısal derslere calıssam kazanabılır mıyım meslek lısesınde bıldıgınız gıbı sayısal dersler olmuyor zaten ve unıversıte sınavında TYT AYT 'yıde tam bılmıyorum kac puan almam lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı