Üniversitede yazılımlar için 15 bin TL'ye hangi bilgisayar alınmalı?

kerem42x

Femtopat
Daha fazla  
Üniversite 1.sınıfım okulda yazılım için HP Victus'un 4060'lı veya 4050'li laptopunu düşünüyorum ya da onun yerine 15k'ya bir Vivobook ve 15k kasa toplasam daha mı mantıklı olur? Okulda Vivobook 4 sene işimi görür mü? Ekran kartını ve işlemciyi zorlıyacak şeyleri evdeki PC'den yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopun en büyük artısı taşıma kolaylığı. Tabii sana kalmış hangisi işine geliyorsa. Üniversitenin gamejam etkinliğinde toplanıp oyun yapmak için kasalı PC getirenler görmüştüm masayı bayağı kaplamıştı. Yoksa oyun performans tarafında masaüstü öneririm.

aslında 15klık bir laptop okulda yeter mi evde eğer bilgisayarı zorlıyacak bir proje olursa kasayı kullanırım hp victus alsam 30 k tutar kasa +laptop alsam 15k+15k dan daha mantıklı gibi geliyor tabii 15klık laptop iş yaparsa.

Üniversite 1.sınıfım okulda yazılım için HP Victus'un 4060'lı veya 4050'li laptopunu düşünüyorum ya da onun yerine 15K'ya bir Vivobook ve 15k kasa toplasam daha mı mantıklı olur? Okulda Vivobook 4 sene işimi görür mü? Ekran kartını ve işlemciyi zorlıyacak şeyleri evdeki PC'den yapabilir miyim?

Kardo uzun süre götürmesi için MacBook al derim sessiz güçlü optimize ne yazık ki pahalı ama Windows işletim sistemli bir şey arıyorsan da ASUS MSI veya gigaybte almalısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı