S sxmax Decapat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 45 12 Aralık 2023 #11 Teru dedi: Çevrenizdekilerden Whatsapp gruplarında ve Instagram hikayelerinde paylaşmalarını rica edebilirsiniz. Yüksek lisans ve doktora için oluşturulmuş gruplara da bunları çok atıyorlar. Hedefinize ulaşmanızı dilerim. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yol ile birlikte 280 kişi anca oldu, başka ne yapabilirim hiç bilmiyorum.
Teru dedi: Çevrenizdekilerden Whatsapp gruplarında ve Instagram hikayelerinde paylaşmalarını rica edebilirsiniz. Yüksek lisans ve doktora için oluşturulmuş gruplara da bunları çok atıyorlar. Hedefinize ulaşmanızı dilerim. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yol ile birlikte 280 kişi anca oldu, başka ne yapabilirim hiç bilmiyorum.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.058 Makaleler 15 Çözümler 484 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Aralık 2023 #12 sxmax dedi: Dediğiniz yol ile birlikte 280 kişi anca oldu, başka ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Genelde tekrar tekrar paylaşıyorlar. Üniversitedeki öğrencilere de doldurtuyorlar.
sxmax dedi: Dediğiniz yol ile birlikte 280 kişi anca oldu, başka ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Genelde tekrar tekrar paylaşıyorlar. Üniversitedeki öğrencilere de doldurtuyorlar.
S sxmax Decapat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 45 12 Aralık 2023 #13 Teru dedi: Genelde tekrar tekrar paylaşıyorlar. Üniversitedeki öğrencilere de doldurtuyorlar. Genişletmek için tıkla... O şekilde deniyorum umarım ulaşırım sonuca.
Teru dedi: Genelde tekrar tekrar paylaşıyorlar. Üniversitedeki öğrencilere de doldurtuyorlar. Genişletmek için tıkla... O şekilde deniyorum umarım ulaşırım sonuca.
B Booh of Wooh Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.657 Çözümler 3 17 Aralık 2023 #14 Merhaba. 17 Aralık 2023, saat 17:30 itibarıyla anketi kaç kişi çözdü?