Üniversiteden bir arkadaşın çıkma teklifine ne denir?

Muratcaz

Centipat
Yer
Sındırgı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB
Üniversite sınıfımdaki bir kız arkadaşım bana çıkma teklifi etti, benim ne yapmam gerekiyor şimdi?
Oldum olası ilişkilerden uzak durdum, reddettim vb.
ama bana teklif eden kız gerçekten değer verdiğim birisi ve psikolojik sıkıntıları var, iki arada bir derede kaldım. Onu üzmek hiç istemiyorum bana yardım edin.
GÜNCELLEME
Kız darladı, bende mecburiyet karşısında kabul ettim. Hayırlı olsun başımıza iş aldık, kadersiz başım kadersizlikten kurtulmuyor işte ya. Cümlemize hayırlı olsun, Allah'ım yarabbim sen bana yardım et ya.

Son düzenleme:
Üniversite sınıfımdaki bir kız arkadaşım bana çıkma teklifi etti, benim ne yapmam gerekiyor şimdi?
ama bana teklif eden kız gerçekten değer verdiğim birisi ve psikolojik sıkıntıları var, iki arada bir derede kaldım. Onu üzmek hiç istemiyorum bana yardım edin.
Güncelleme.
Kız darladı, bende mecburiyet karşısında kabul ettim. Hayırlı olsun başımıza iş aldık, kadersiz başım kadersizlikten kurtulmuyor işte ya. Cümlemize hayırlı olsun, Allah'ım yarabbim sen bana yardım et ya.

Hocam eğer istemiyorsanız kabul etmicekteniz hem siz hem de karşı taraf yıprancak bu ilişkide hata yapmışsınız.

GÜNCELLEME
Hayır demeyi öğrenmeniz lazım karşıdaki üzülmesin sürekli fedakarlık yaparsanız günün sonunda asıl zararı siz görmüş olursunuz. Psikolojik sıkıntısı var derken sinir hastası felan mı?

Hayır demeyi öğrenmeniz lazım karşıdaki üzülmesin sürekli fedakarlık yaparsanız günün sonunda asıl zararı siz görmüş olursunuz. Psikolojik sıkıntısı var derken sinir hastası falan mı?

Hem sinir hem çoklu kişilik bozukluğu ve bipolar sanırım.

Hocam bence yol yakınken geri dönün hayır gelmez bundan size.

Hevesini alsın bir de, bırakacağım hocam tek arkadaşı benim zaten.

Sıkıntı o zaman, özellikle aşk gibi duygunun ön planda olduğu konularda böyle psikolojik sıkıntılar seni yıpratabilir kızı seviyorsan. Kızı kendinden soğutmaya çalış.
Denedim hocam kaç kere engelledim,aylarca konuşmadım bir bilseniz. Ailemi bile rahatsız etti.

Hevesini alsın bir de, bırakacağım hocam tek arkadaşı benim zaten.

Denedim hocam kaç kere engelledim, aylarca konuşmadım bir bilseniz. Ailemi bile rahatsız etti.

Hocam hevesini alamaz ki böyle psikolojik sorunları olan biri sapıklık ötesine bile geçer ailenizi rahatsız etmiş zaten yarın bir gün evinize gelmeyeceği ne malum size tehdit mesajları atmayacağı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı