Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 7 Ağustos 2023 #11 Öyle bir dünya yok. Kimse kimseyi kandırmasın. Üniversitenin dersiyle mi uğraşacaksınız YKS ile mi?
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Ağustos 2023 #12 Askerlik ensemde soluyor şu an, istemeye istemeye tercih yapmak zorunda kaldım, bu sene hazırlığa gidip tekrar hazırlanacağım bende. Vito S dedi: Öyle bir dünya yok. Kimse kimseyi kandırmasın. Üniversitenin dersiyle mi uğraşacaksınız YKS ile mi? Genişletmek için tıkla... Dersle niye uğraşsın ki sınıfta kalsa ne olur dersi geçemese ne olur nasıl olsa seneye okul değiştirecek.
Askerlik ensemde soluyor şu an, istemeye istemeye tercih yapmak zorunda kaldım, bu sene hazırlığa gidip tekrar hazırlanacağım bende. Vito S dedi: Öyle bir dünya yok. Kimse kimseyi kandırmasın. Üniversitenin dersiyle mi uğraşacaksınız YKS ile mi? Genişletmek için tıkla... Dersle niye uğraşsın ki sınıfta kalsa ne olur dersi geçemese ne olur nasıl olsa seneye okul değiştirecek.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #13 Vito S dedi: Öyle bir dünya yok. Kimse kimseyi kandırmasın. Üniversitenin dersiyle mi uğraşacaksınız YKS ile mi? Genişletmek için tıkla... İkisiyle de. Ben tercihlerimde hep sıralamamımın tutmadığı yerleri yazdım. Sadece son tercihe sıralamam yetiyor.
Vito S dedi: Öyle bir dünya yok. Kimse kimseyi kandırmasın. Üniversitenin dersiyle mi uğraşacaksınız YKS ile mi? Genişletmek için tıkla... İkisiyle de. Ben tercihlerimde hep sıralamamımın tutmadığı yerleri yazdım. Sadece son tercihe sıralamam yetiyor.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 7 Ağustos 2023 #14 575457 dedi: Askerlik ensemde soluyor şu an, istemeye istemeye tercih yapmak zorunda kaldım, bu sene hazırlığa gidip tekrar hazırlanacağım bende. Dersle niye uğraşsın ki sınıfta kalsa ne olur dersi geçemese ne olur nasıl olsa seneye okul değiştirecek. Genişletmek için tıkla... Kırık OBP.
575457 dedi: Askerlik ensemde soluyor şu an, istemeye istemeye tercih yapmak zorunda kaldım, bu sene hazırlığa gidip tekrar hazırlanacağım bende. Dersle niye uğraşsın ki sınıfta kalsa ne olur dersi geçemese ne olur nasıl olsa seneye okul değiştirecek. Genişletmek için tıkla... Kırık OBP.
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #15 181951 dedi: Ben de aynı sorundan müzdarip olmuştum birebir senle. İlk gittiğim üniversitede YKS'ye çalıştım ama dediğim gibi çok yoğun olduğu için yapamadım sonra okulu dondurup çalıştım ve kazanmıştım. 2 sene boşa gitti yani. Genişletmek için tıkla... İlk 3e oynicaz o zaman mecbur 575457 dedi: Dersle niye uğraşsın ki sınıfta kalsa ne olur dersi geçemese ne olur nasıl olsa seneye okul değiştirecek. Genişletmek için tıkla... O dedigin olursa burs kesiliyor diye biliyorum. Bide yksde gene tutturamadigini düşün. Bu sefer el kol bagli kaliyoz ortada.
181951 dedi: Ben de aynı sorundan müzdarip olmuştum birebir senle. İlk gittiğim üniversitede YKS'ye çalıştım ama dediğim gibi çok yoğun olduğu için yapamadım sonra okulu dondurup çalıştım ve kazanmıştım. 2 sene boşa gitti yani. Genişletmek için tıkla... İlk 3e oynicaz o zaman mecbur 575457 dedi: Dersle niye uğraşsın ki sınıfta kalsa ne olur dersi geçemese ne olur nasıl olsa seneye okul değiştirecek. Genişletmek için tıkla... O dedigin olursa burs kesiliyor diye biliyorum. Bide yksde gene tutturamadigini düşün. Bu sefer el kol bagli kaliyoz ortada.